może komuś się przyda obudowa czujnika temperatury
Obudowa czujnika temperatury Fiat Bravo 1.6 16V (2432089023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:)
To jest widok strony w wersji do druku
może komuś się przyda obudowa czujnika temperatury
Obudowa czujnika temperatury Fiat Bravo 1.6 16V (2432089023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:)
pomysłowa ta aukcja. fotograf pewnie wziął za sesyjkę "parę" złotych ;) a mnie przeszła koło nosa aukcja na auto, do którego mam odwieczny sentyment
Auto-Handel, Rover 25 2.0 TDI,KLIMA,ALU - otoMoto.pl
cena trochę podejrzana. normalnie diesle w tym roczniku bujają się w cenach 7 tys. minimum. prawdopodobnie auto miało coś na sumieniu ;)
Cena czyni cuda, sprzedający chyba bardzo zadowolony, jeszcze fakturę wystawił. To za ile go kupił?
cieżko powiedzieć. nie spodziewaj się że handlarz pod prawdziwe informacje ;)
Ale sztuka do wzięcia Opel Astra CABRIO BERTONE! Z LPG! ZOBACZ! 1995 Toruń ? Tablica.pl
chyba o oplu mowisz bo laska chyba twarz ma nie bardzo skoro się obróciła :D
Oj tam Paweł od razu.. Dzwoniąc spytałbym czy dziwoja w zestawie ;-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
w sumie zawsze taka dzieweczka w zapasie moze być :D
mi tam marzy siejakieś cabrio. najlepiej barchetta lub 207
Widziałem fajne na ogłoszeniach, super kolor 7500 , 1995 rok, praktycznie twoja wypłata ;) i lato w barchettcie :smile:
Oferta - Audi A3 - Auto sprowadzone do polski w dniu 03.07.2012 bezpośrednio od właściciela w Niemczech (starsza osoba ur. 1946!!! - udokumentowane w B
lubię takie ogłoszenia
Cytat:
Auto sprowadzone do polski w dniu 03.07.2012 bezpośrednio od właściciela w Niemczech (starsza osoba ur. 1946!!! - udokumentowane w Briefie)
:)Cytat:
oryginalne radio + fabryczny system nagłośnienia BOOSE z subwooferem schowanym w bagażniku
Mis jakim puntem jeździła, chyba nie od sponsora :)
KATALIZATOR RENAULT MEGANE SCENIC (2769300458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piwo dla tego kto domyśli się o co chodzi
"BRAK KATALIZATORÓW Z WYJSCIEM NA ...."
Załącznik 5624
Ja dopiero po czasie złapałem, ale jestem ciekaw jak szybko Wy domyślicie się ;D
Sondę l....
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype