Nie sądzę - jak to ktoś kiedyś określił;-)
To jest widok strony w wersji do druku
Steyr nie przejmuj się, mi już trzy razy ukradli logo fiata z przedniego zderzaka mojego doblo. Za każdym razem kupuje wysyłkowo nowe + biorę fakturę aby nie napędzać złodziejstwa i o dziwo za każdym razem ma wyłamane nóżki, co wskazuje, że nie jest tak do końca nowe. Na ostatnim wypaliłem od spodu lutownicą nr. rejestracyjny samochodu i poprzypalałem od środka. Czekam teraz kiedy się złodziejaszki zorientują, że w nowym modelu citroena C3 alu felgi to kołpaki i przyjadę bez nich.
Załącznik 37265
Wesołych Świąt Tiopomaniacy.
Jakby ktoś chciał się pozbyć dywaników do sedana, obojętnie welur czy guma to chętnie odkupię. Już drugi dywanik kierowcy załatwiłem... :roll:
Jak tak deptasz w tym aucie to nie dziwota, że zawory lecą ;-)
chyba chca sprzedawac wiecej i wiecej TIPO bo na meczu PSG wczoraj kolo bramki pojawila sie reklama FIAT TIPO, za niebagatelne pieniadze ten baner tam sie pojawil, PSG jest wylegarnia kasy i marketingu.
Witam, w poniedziałek odbieram z salonu Tipo sedan 1.4 16V Lounge. Chciałem kupić coś rodzinnego za niewiele ponad 50000 PLN. Padło na Tipo w dobrej wersji wyposażenia. Brałem pod uwagę jeszcze Dustera i Fabię Kombi. Dustera po jeździe próbnej i sprawdzeniu jakości wnętrza odpuściłem. Skoda za ciasna i za droga. I jest Tipo.
Jesteś ciekawym człowiekiem. Zamiast SUV-a lub kombi wybrałeś sedana.
Jaki kolor?
Brązowy magnetico
Fiat Tipo w wersji cross. Ma się pojawić w 3 kwartale roku.
https://spidersweb.pl/autoblog/fiat-...ross-2020/amp/
Jeszcze nic pewnego z tym Tipo Cross, ale kto wie ;)
Takie pytanko, dlaczego w jednych samochodach są trzy czujniki parkowania a w innych cztery, mowa o fabrycznych czujnikach.
Oszczędności
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
witam mam tipo 1.4 16V (E6D) Załącznik 37509 czy na tym zdjeciu nie pokazuje za duzo V? nie powinno byc 14?
U mnie jest tak samo.