Ktoś kiedyś pisał, że jakieś problemy mają. Tylko, że to było jakiś czas temu...
To jest widok strony w wersji do druku
Ktoś kiedyś pisał, że jakieś problemy mają. Tylko, że to było jakiś czas temu...
Jak patrzyłem na swoim koncie uconnect, to mam ważne do końca 2020, samochód kupiłem w czerwcu 2018, więc może liczą według roku... Jak masz od stycznia to super, jak rejestrujesz w grudniu to ino 2 lata i parę dni
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A ma być 3 lata...
https://drive.google.com/drive/folde...EC?usp=sharing - za 10min będziesz miał 1040 dla wersji 5 calowej.
OK, dzięki, jutro jeszcze sprawdze bo mam pewnie firmware radia stary i nie chce tą mapą udupić całego uconnecta
Dorzucony masz też firmware.
Konto uconnect chyba nie ma tu nic do gadania bo na moim przykładzie to auto kupiłem 29 marca 2019 z czego na aplikację uconnect założyłem konto jeszcze na pare dni przed odebraniem auta (vin już znałem) a w aplikacji uconnect widzę że status live (o ile to jest jednoznaczne z aktualizacjami map? mam do 31 grudnia 2022 czyli grubo ponad 3 lata bo 3 lata od daty zakupu mijaja w marcu 2022.
Ma może ktoś link do mapy 1035?
Mam ale z racji wielkości dysku googlowego i wystawionej wersji 1040 nie mogę wystawić. Ewentualnie po południu z privat'a mogę Ci wystawić. Ale nie do końca rozumiem po co Ci mniej aktualna wersja.
Poszukaj we wcześniejszych wpisach w tym wątku, były podawane linki do tej wersji...
brylancik13
Tomtom w lutym wydał mapy 1045. Dla Uconnecta 5" od 6-miesięcy brak aktualizacji. Trzeba uderzyć w ASO pismem bo telefony nic nie dają. Jeżeli do 30-dni nie będzie reakcji ASO, zostaje Rzecznik Praw Konsumenta. Jak minie 3-letni okres od daty zakupu to pozamiatane. Martwi mnie brak informacji jak będzie wyglądała aktualizacja płatna po 3-latach. Wiedza ASO=0 a na stronie TT zauważyłem długą listę urządzeń które nie będą dłużej wspierane.
Napisalem wczoraj do Ciao Fiat, ale chyba troche za pozno bo mi sie juz w marcu konczy ten okres aktualizacji
Pojawiły się nowe mapy 1045:
Załącznik 37676
U mnie mapy niedostępne :(
A mam pare dni do 3 lat...
Dla mnie dostępne...moje Tipo w maju skończy 3 lata i wczoraj na" wszelki wypadek" pobrałem mapy 1040,ale nie instalowałem i dobrze.To już pewnie ostatnia darmowa aktualizacja do mojego auta.
Już pobrane teraz instalacja
Niestety - dla mnie też niedostępne. W związku z tym prośba do Kolegów o wystawienie.
U mnie to samo. Data zakupu 21.03
2017. Trochę słabo to rozegrali z tymi mapami... zwłaszcza że wypuścili jedną zwaloną...
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
U mnie mapy tez niedostępne :(
Data zakupu na fakturze 19 pażdziernika 2017, data odbioru auta i rozpoczęcia gwarancji 30 pażdziernika 2017. Gwarancji nie przedłużałem czyli już się skończyła.
Auto wyprodukowane we wrześniu 2017.
Czy ktoś wie czy mapy powinny być dla mnie dostępne, a jeżeli tak to gdzie to zgłosić?