Siemka Panowie. Przegląd na 15 tys: wymiana oleju filtrów(oleju kabinowy powietrza) odgrzybianie klimatyzacji mycie 530 zl. Centrum sprzedaży Bielsko-Biała. czas oczekiwania 3,5 godz:( Pozdro.
To jest widok strony w wersji do druku
Siemka Panowie. Przegląd na 15 tys: wymiana oleju filtrów(oleju kabinowy powietrza) odgrzybianie klimatyzacji mycie 530 zl. Centrum sprzedaży Bielsko-Biała. czas oczekiwania 3,5 godz:( Pozdro.
Materiały dało ASO, czy miałeś swoje?
materiały z aso.
To dobra cena, za to samo w Bydgoszczy zapłaciłem 700.
Zgadza się, cena dobra.
Mi przegląd wychodzi we wrześniu i chyba zamiast do Pszczyny do pojadę do Bielska.
Po 4 m-cach strzeliło mi 15kkm, przegląd w Fiat Bogusz Dzierżoniów obejmujący wymianę filtra oleju, oleju (SELENIE) wraz z przeglądem instalacji LPG + wymianą 2 fitrów wyniósł ~560 zł.
Wydaje mi się, że bliżej masz do Bielska, a miasto też ładne :smile:
Ale we Wrocławiu byłem dawno dawno albo jeszcze dawniej temu :D
Nie mówię o przeleceniu autostradą na zachód.
Sprawdz w Auto Krak jeszcze ile za taki zestaw (inny właściciel).
Tydzień temu odebrałem Tipo z pierwszego przeglądu po 15 tys km (3 miesiące jazdy)
Koszt przeglądu 250 zł. W tej cenie zawierał sie koszt przeglądu, litr oleju na dolewkę i wymiana filtra kabinowego(na moja prośbę).
Silnik 1.4 t-jet z fabrycznym LPG.
Nie było zmiany oleju?
W sumie przy 15 nie ma obowiązku zmiany oleju i tutaj pytanie czy po 3 miesiącach jest sens, zakładam, że jak 15 wyszła w 3 miesiące to auto użytkowane jest głównie w trasie więc olej też nie pracuje w jakichś ekstremalnych warunkach. W sumie ja mam po miesiącu użytkowania już 5 tyś przejechane więc pierwszy przegląd czeka mnie za około 2-3 miesiące i też się zastanawiam czy jest sens wymiany po tak krótkim czasie
To ten przegląd lpg bez filtrów gazu chyba?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
A czy ktoś wie jak to jest jeśli samochód był zarejestrowany w sierpniu 2017, gaz założony w marcu 2018. Czy konieczny jest przegląd LPG przy pierwszym przeglądzie gwarancyjnym ?