To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Koledzy czy krawędzie wirmika poniższej turbospręźarki IHI VL38 wyglądają OK? Turbo po przebiegu niespełna 70 tys km.
Załącznik 44349
-
Cytat:
Napisał
boch
Koledzy czy krawędzie wirmika poniższej turbospręźarki IHI VL38 wyglądają OK? Turbo po przebiegu niespełna 70 tys km.
Załącznik 44349
Ciężko z zdjęcia wnioskować, nie wygląda źle. Mam org VL38 po przebiegu ok 40tkm, dorzucam i składam na nowym żeliwie [na org jest małe pęknięcie pod WG] za 700pln.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Ciężko z zdjęcia wnioskować, nie wygląda źle. Mam org VL38 po przebiegu ok 40tkm, dorzucam i składam na nowym żeliwie [na org jest małe pęknięcie pod WG] za 700pln.
Podeślij zdjęcia. Mialeś na niej problem z falowaniem doładowania?
-
Cytat:
Napisał
boch
Podeślij zdjęcia. Mialeś na niej problem z falowaniem doładowania?
Nie montowałem, problem z falowaniem po części to kwestia programu i kata E6. Mam kata E4 u siebie i nie faluje.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Nie montowałem, problem z falowaniem po części to kwestia programu i kata E6. Mam kata E4 u siebie i nie faluje.
Napisałem PRIV.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Ok, rozumiem że biznesu nie zrobimy, ale chociaż mi napisz jaki numer ricambi miałeś swojego fabrycznego katalizatora. Porównam ze swoim, bo to będzie jakieś info czy będą jakieś potencjalne problemy po czipie.
-
do tipo jaki podchodzi IC w miare PnP ??