Cannot find 23/04/19.4 link
To jest widok strony w wersji do druku
Cannot find 23/04/19.4 link
Ktoś z Radomia lub okolic kto mógłby mi aktywować AA? Fiat tipo sw z lutego 2017 z 7 cali.
Edit: już nie aktualne, sam sobie poradziłem.
After updating to this version the eco drive frozen and stopped to work any help
Cześć. Mam tipo z 2017 roku z nigdy nie aktualizowanym softem. Może ktoś podesłać mi działający link do pobrania softu. Z góry dziękuję
Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość.Szukam pliku do aktualizacji radia fiat tipo 1.4 t-jet 120, rocznik 2017, 7 cali. Posiadam wersje obecną 22.00.63.01. Dodam ,że mam kamerę cofania,wgraną nawigacje i działa android auto po kablu. Jeżeli ktoś może wrzucić plik instalacyjny radia i nawigacji to z góry dziękuję.Wiem ,że jest potrzeba wersja najpierw 23.0.69.0 czy może ktoś podesłać. Proszę o instrukcje i pliki ,a zarazem jak to zrobić.
zobacz tutaj
https://www.forum-fiat-tipo.net/viewtopic.php?t=2044
Czy ktoś ma do pobrania wersję oprogramowania 23.4.19.4.
Cześć. Czy ktoś z okolic Rybnika lub Krakowa jest w stanie mi pomóc w aktualizacji oprogramowania?
Witam próbowałe w tej chwili wgrać wersję 23-03-67-12 i mam komunikat że urządzenie nie rozpoznane wcześniej wgrywałem tym samym penem wersje 23.00.69.00 oraz później 23.02.01.15 i wszystko poszło gładko nie wiem o co teraz chodzi ktoś coć wie?
Kupiłem nowego pena poszło gładko
Cześć przyjaciele. JackTheNight świetnie sobie radzi z pomocą. Mam zamrożone urządzenie uconnect 7 z logo FIAT. Jest tylko jedna stacja radiowa i można oglądać bieg wsteczny. co mogę zrobić?
Any new update available?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Any new update available?
cześć, mogę prosić o link do najnowszej aktualizacji? ten w temacie już nie działa :(
Cześć, mam Tipo z 2017 roku Uconnect 7 z navi i kamerą cofania w wersji 22.00.63.01 (dotychczas nieaktualizowane). Przygotowałem dzisiaj pendrive'a do aktualizacji do wersji 23.03.67.12. Po podłączeniu pendrive'a wyświetla komunikat: "Aktualizacja oprogramowanie niemożliwa. Oprogramowanie niekompatybilne z pojazdem". Można coś na to poradzić? Do jakiej wersji najpierw powinienem zaktualizować?