To jest widok strony w wersji do druku
-
Pobierasz po zalogowaniu i podaniu vin swojego auta tu: https://maps.mopar.eu/en/private
Geographic area: Europe
Latest version: 1035
Release date: 2019-08-14
Size: 7.6GB
Jakie zmiany nastąpiły bo widzę że ciężar pliku zmalał poprzednia wersja 1030 miała 7,8GB. Logika podpwiada że powinno być więcej.
Dla wersji 1035.1 otrzymuję komunikat że vin nieprawidłowy. Wcześniej było OK.
Komunikat dotyczący vin nie miał wpływu, udało się pbrać mapy i plik licencji.
Czy ktoś już zainstalował?
-
Ja zainstalowałem bez uwag. Zmian w menu nie widzę, jak z mapami się okaże.
-
Wie ktoś dlaczego przy wpisaniu VINU nie mam zadnych aktualizacji a mapy mam z 2015 roku v957.. ? ? wyskakuje komunikat Update not available No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability.
-
Cytat:
Napisał
misiek5510
Wie ktoś dlaczego przy wpisaniu VINU nie mam zadnych aktualizacji a mapy mam z 2015 roku v957.. ? ? wyskakuje komunikat Update not available No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability.
3 lata darmowych aktualizacji są
-
Cytat:
Napisał
Szary83
3 lata darmowych aktualizacji są
Zgadza się strona pokazuje ze mam subskrybcje aktywna do 2022 ale brak brak dostępnych aktualizacji.
-
Myślałem, że Ci już minęło skoro samochód z 2015
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Chyba mają jakiś błąd. Tez nie mogę pobrać aktualizacji .
-
Cytat:
Napisał
tplonka
Chyba mają jakiś błąd. Tez nie mogę pobrać aktualizacji .
Ja pobrałem ostatnio bez problemu wersję 1035, ale jeszcze nie miałem kiedy aktualizować w samochodzie.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Myślałem, że Ci już minęło skoro samochód z 2015
Nie, samochód jest z 2017, ale mapy mam z 2015 :)
Cytat:
Napisał
tplonka
Chyba mają jakiś błąd. Tez nie mogę pobrać aktualizacji
Taką właśnie miałem nadzieje, że to jakiś błąd systemu, bo skoro wam też nie działa to może to naprawią :) nie znalazłem nikogo w google z tym samym problemem.
-
Po aktualizacji do 1030, mam conajmniej jeden przypadek gdzie nie mogę podać dokładnego adresu.
Brakuje numerów niektórych domów.
I niby jest to tylko adres teściowej więc serce podpowiada, że powinienem się cieszyć, ale rozum jednak mówi, że coś słaba taka aktualizacja.
Z pewnością nie jest to jedyny przykład.
Ciekawe, czy w 1035 teściowa "ożyje" ;-)
-
Już można ściągać mapy z maps.mopar.eu
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Już można ściągać mapy z maps.mopar.eu
Moge potwierdzic ze wszystko smiga :) Dzieki !
Ma ktos moze link do najnowszego softu do uconnect 5 dla tipo hatchback z 2017 ? Jak juz aktualizuje mapy wgralbym nowy firmware :) Gdzie to moge znalezc na przyszlosc ? :) Pozdrawiam
-
Po zalogowaniu pobrałem i zainstalowałem mapy 1035. komunikat że vin nieprawidłowy nie spowodował problemów.
Aktualizacja map zadziałała OK.
-
Mapy w tipo są przyzwoicie dokładne ,jednak przykład taki ,droga powiatowa nieutwardzona była,dwa lata temu zrobili drogę położyli asfalt i nadal po kilkakrotnej aktualizacji jest jako nieutwardzona, w poprzednim aucie miałem krajową Auto Mapę ,w okolicy robili ronda ,obwodnicę to max po 6 miesiącach wszystko już było zaktualizowane
-
I dlatego używam naviexperta, max 2-3 dni i wszystko aktualne a patrole i radary wiarygodniejsze niż w yanosiku... w stolicy najlepsza na korki, w testach żadna inna nawigacja nie przebiła naviexperta... a teraz jak obsługuje car play to i na tablecie działa :-)