To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo by marny4d4 -
Szkoda Marnyd4d stare towarzystwo na forach się wykrusza.
-
Kto wie może jeszcze raz kupię tipka :)
-
W nowym to będzie brakowało wiele rzeczy w porównaniu do Twojego. Pas nad chłodnicą, regulacja pasów itp. Szkoda nerwów 😉
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
W nowym to będzie brakowało wiele rzeczy w porównaniu do Twojego. Pas nad chłodnicą, regulacja pasów itp. Szkoda nerwów 😉
Pas nad chlodnica dokupi sie, reszte rowniez. ale brak regulacji pasow to dla mnie juz porazka.
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Pas nad chlodnica dokupi sie, reszte rowniez. ale brak regulacji pasow to dla mnie juz porazka.
Zamówiłem do swojego tylny podłokietnik. Dawniej miał wbudowany schowek i uchwyt na kubki. Obecny nie ma nic.
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
W nowym to będzie brakowało wiele rzeczy w porównaniu do Twojego. Pas nad chłodnicą, regulacja pasów itp. Szkoda nerwów ��
Masz 100% racji. Teraz tipki są tak okrojone że aż głowa boli od tego wszystkiego. Oglądałem kilka tipków na aukcjach z 2018 i 2019 roku to nawet najbogatsze wersje nie mają takiego wyposażenia zewnętrznego jakie miał mój tipek. Oj nie wiem czy dobrze zrobiłem że sprzedałem autko chyba to była zbyt pochopna decyzja :(
-
Oczywiście że pochopna.
No to jak ja będę swojego sprzedawał za dwa lata jak skończy się przedłużona gwarancja to mogę napisać że wersja FULL WYPAS. Bo mam wszystko nawet uszczelki w drzwiach i pod maską ;)
-
Cytat:
Napisał
Bezel3012
Zostawił otwarty garaż, to mu multiple podrzucili :D
Co z tą Multiplą? Bardzo fajne auto, piszę o wersji przedliftowej, bo liftem zepsuli dziób. Niestety mi do garażu nikt nie chce podrzucić :roll: