Dostałem telefon :) samochód jest już u dilera.Umowilem się na poniedziałek podpisać papiery,zobaczyć czy wszystko ok i odbiór w czwartek :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dostałem telefon :) samochód jest już u dilera.Umowilem się na poniedziałek podpisać papiery,zobaczyć czy wszystko ok i odbiór w czwartek :)
Dokładnie tak chcę zrobić. ;)
Jeśli wszystko się uda pozałatwiać również będę odbierał mojego w czwartek / piątek. To będzie długi tydzień coś czuję.
Bibi, jaka wersja?
To będzie odbiór na wypasie, mam nadzieję, że się pochwalisz na forum!
No mam nadzieję coraz więcej nowych użytkowników TIPO założy temat o swoim aucie. Bo jak na razie licho to wygląda
Ja po wielu perypetiach (np. pomylili w Krakowie salony) w końcu odbieram we wtorek.
12868/DS197/2016
A to moje zamówienie na auto z dnia dzisiejszego.
Kolor bordowy z chromami (w nosie mam, że się brudzi - ale jak wygląda bosko na tle tych szaraków, beżaków i ciemnych mas na drodze)
Benzyna 1.4 95KM skrzynia manualna
Lounge + podgrzewane przednie fotele, gniazdo 12V w bagażniku, Pakiet Business LOUNGE, koło zapasowe pełnowymiarowe
Odbiór na koniec marca - urodziny 40ste mam w połowie lutego więc podciągnę go pod prezent urodzinowy
Mam nadzieję, że jak pojawią się hatchbacki i kombi to sprzedaż sedanów spadnie i Fiat da jakiś fajny upust aby napędzić sprzedaż sedanów. Pożyjemy, zobaczymy
Pozostaje tylko czekać
Byłem dzisiaj zobaczyć samochód :)
W końcu się doczekałem ;)
Załącznik 25792
Super - gratulacje
Brawo JA ;)