To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Pewnie jest też od odsysania oparów paliwa z baku poprzez zawór EVAP..
Ja mam wywalony ten zawór, tak było jak kupiłem auto i nic z tym nie robiłem. Ten niebieski przewód mam po prostu zaślepiony. Pytałem o podciśnienie, bo obroty nagle bardzo zaczęły wzrastać. Okazało się, że falowanie i właśnie tak wysokie obroty to wina wiązki. Chwyciłem ją podczas pracy silnika na 2500rpm na jałowym, trochę poruszyłem i od razu spadły do 1000rpm. Wie ktoś jak sobie poradzić z tym żeby wszystko było sztywno?
-
na jakimś drucie to zrób. i zepnji trytkami
-
To trzeba naprawić, a nie drutować :popupie:
Przejrzeć wiązkę, multimetr w dłoń, lutownica w drugą rękę, i doprowadzić do porządku puki wcześniej.
-
Wszystko fajnie, ale jak mam multimetrem sprawdzić przewody, skoro to raz działa, raz nie. Ogólnie podejrzewam przewody od krokowego, ale mogę się mylić ...
-
Powie mi ktoś czy da się skasować luz w maglownicy?
-
Hej,
Moze mi ktos powiedziec jak wymienic silowniki klapy i te bede dobre: ? Fiat Palio Siłowniki tylnej klapy (3959783701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Drugie pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak wymienic lewa zarowke, podswietlajaca ikony swiatel i benzyne w baku na liczniku ?
Bede wdzieczny
-
Siłowniki z tego co pamiętam mają 570N a żarówkę wymienisz wyciągając panel z pokrętłem wysokości świateł.
-
a mozesz rzucic okiem na ta oferte co wkleilem czy sie nada ? dzieki wielkie
-
nie lepiej jakis nowy ale zamiennik.. to chodzi tylko o siłe podoszenia
-
Nie widać na tej aukcji jaka wartość. Zapytaj sprzedawcę albo jeżeli potrzebujesz tylko jeden to ja mam gdzieś taki ... A wracając do tematu kasował ktoś ten luz na maglownicy?
-
1 załącznik(i)
Kolejny sezon powoli czas zacząć. Na pierwszy ogień zmiana koloru bębnów, bo poprzednie za bardzo się zlewały z nadwoziem :)
Załącznik 14038
-
Kiedyś kolegi ojciec miał taką HL'kę...mój miał Tipo, ahhh co to był za komfort jazdy w takim palio :) i jaki prestiż !
Ładny egzemplarz!
-
Ładny egzemplarz ... niestety rdzewieje :( Przednie nadkola, troszkę klapa i tylny zderzak. I ogólnie straszna jakość lakieru! Ale są też pozytywy.
-
-
Ogólnie progi i podwozie są ok. Tylko delikatnie zaczyna brać przy dziurach tam gdzie podkłada się ramię podnośnika. Zaskakująco dobrze trzyma się farba na felgach, które malowałem rok temu. Praktycznie powłoka jak nowa a renowacja kosztowała 20zł :D