Jelcyn, wezcie nie smieccie w takim temacie, bo nie chce tu czyscic. Zabawa to zabawa ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Jelcyn, wezcie nie smieccie w takim temacie, bo nie chce tu czyscic. Zabawa to zabawa ;)
krzychTIPOspeed, przecież się trzymam tematu, nie wiem o co ci chodzi. Tym bardziej, że to jest temat w ,,Na luzie''.
Jelcyn, tak tylko w tym tempie to nie będą inni wiedziec o co kaman :lalala:
1346+125+105=1476 8)Cytat:
Napisał misiekss1
--
pozdrawiam,
Paweł
krzychTIPOspeed, a ty znowu sie czepiasz :roll: Pytałem kolegi tylko, żeby wytłumaczył mi cos, czego nia zatrybiłem, a tobie już się coś nie widzi.
lukq, Ok teraz rozumiem :D
1476+115=1591 :D
Temat tego typy tylko z wypowiedziami 1223+12=xvxv będzie nudny jak flaki z olejem :D Pozwalam robić lekki OFF :D :DCytat:
Napisał krzychTIPOspeed
Motor mogę doliczyć do sumy km?
ubek, A dolicz ;) Osiagniemy moze przez to wiekszy wynik :D
Cytat:
Napisał ubek
Było pisane, tylko co jest w profilu :lalala:Cytat:
Napisał krzychTIPOspeed
chyba w stajni :lalala:Cytat:
Napisał egon
oj zrobił się z tego temat z dużym zainteresowaniem widzę, ewentualnie jeśli ktoś chce dodać konie ze swojej stajni [nie taty, teściowej, szwagierki etc] jest zgoda ;-) [mam na myśli drugi swój samochód, bądź motor, jeśli ktoś posiada lecz musi być pod nickiem.]
I robisz tym bajzel na całego, jak już jest taki wątek to główny wóz którym powozimy i który wiąże nas z forum nalezy podać a nie spis powszechny robić po sąsiadach.Cytat:
Napisał lukq
Hipo, masz rację bo znowu zapomniałem dopisać jak wyżej, który mamy podany na forum jak np milominder, ma 2 samochody które użytkuje i oba są na forum, trochę mało sprecyzowałem.
p.s
czemu nie dodałeś swoich Koni ;-)
1591+147=1738 horse power :)
widzę że dosyć szybko rośnie nasza moc :P pzdr
1738 +150 kuni :D
= 1888Cytat:
Napisał pała
A czy ja mogę dodac jeszcze kucyków :?; bo autko zmienione :)
hehe, jeszcze nie zmieniłeś w opisie, ale jak zmienisz to spoko ;-)
Już :D
A więc 1888 + 41 = 1929 kucyków :)
krzychTIPOspeed, chodziło o opis w profilu ;)Cytat:
Napisał krzychTIPOspeed