no ja sie bede upierał że tak. ale skoro on to widział i twierdzi inaczej to ja ustępuje mu miejsca
To jest widok strony w wersji do druku
no ja sie bede upierał że tak. ale skoro on to widział i twierdzi inaczej to ja ustępuje mu miejsca
jak cos ruszy na ten temat to dam znac
spoko. powodzenia.
Po zastanowieniu sprzedaj lepiej to auto.
na 100% jest to benzyna a nie olej. Olej zostawia czarne ślady a nie kolorowe. A jak sam chcesz się przekonać to zrób mały test : na ziemie upuść kilka kropel benzyny i kilka kropel oleju i odpowiedz będziesz miał gotową :lol:
[size=2][ Dodano: 2010-02-24, 20:42 ][/size]
a co do wymiany miski olejowej to koszta nie są takie duże. ja na allegro kupiłem michę za 140 zł i oryginalny fiatowski czarny silikon za 50 zł . Wymianę robiłem za free w pracy ale jak dzwoniłem do warsztatów to krzyczeli max 250zł za robociznę
Prościej jest coś podłożyć na noc pod silnik, np. tekturę.Cytat:
na 100% jest to benzyna a nie olej. Olej zostawia czarne ślady a nie kolorowe. A jak sam chcesz się przekonać to zrób mały test : na ziemie upuść kilka kropel benzyny i kilka kropel oleju i odpowiedz będziesz miał gotową :lol:
Z chęcią bym się zaopiekował autem kolegi i sprawdził co jest nie tak, niestety daleka droga dzieli nas... :(