rozrzad jest ok bo tez o tym myslalem ale sprawdzil mi ktos inny jeszcze i wszystko jest tak jak byc powinno:)
To jest widok strony w wersji do druku
rozrzad jest ok bo tez o tym myslalem ale sprawdzil mi ktos inny jeszcze i wszystko jest tak jak byc powinno:)
Tak jak piszesz - starczy jeden ząbek i diesla nie odpalisz niestety .... tutaj o tyle jest dobrze że nie można się pomylić.Cytat:
Napisał Sm0kus
Temperatura też coś tam ma do powiedzenia ale mimo wszystkie nie tyle żeby auto traciło możliwość normalnego użytkowania. Pytanie jeszcze czy jak marchewka się zapaliła to podpinałeś kompa? bo jeszcze taka myśl mi się nasuwa - przyblokowany przez temperature zawór regulacji ciśnienia na CR.... ale to już dywagacje bez podłaczenia kompa.
a wiec powiem teraz jak sytuacja wyglada pod kompa jeszcze nie podpinalem w poniedzialek moze znajde czas ale teraz samochod stal nie uzywany przez kilka dni ale stal w garazu dzisiaj po niego poszedlem odpalil bez jakichkolwiek problemow bez wszystkich stukow i pukow ktore mnie wczesniej zastanawialy i szybko silnik zlapal temperature jak nalezy i ogrzewanie lepiej grzalo wiec moze problem tkwil w temperaturze jaka panowala na polu.Zrobilem tak jak mi proponowal Smokus zatankowalem do pelna wlalem czegos do smarowania i czyszczenia wtryskiwaczy itd itp zobaczymy czy cos sie zmieni:) jednak dzisiaj nie moglem za wiele po narzekac oczywiscie moge sie ciagle czepiac ze mi malo mocy ale chyba tak musi juz byc hehe pozdro:)