To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Blue&Me -
na stronie fiata jest do pobrania aktualna wersja i to za darmo oraz instrukcja o ile dobrze pamiętam
---------- Post dodany o 17:43 ---------- Poprzedni post dodany był o 17:33 ----------
aha i przepraszam bardzo na stronie fiata nie ma już tego. natomiast ja wrzuciłem na naszze forum plik z blue&me w wersji PL więc ściągnij sobie od nas z forum
-
-
opti to ta sama wersja co u nas na forum :D
a swoja drogą to dziwne że obcojęzyczne strony oferują takie rzeczy a nasze nie. oby to bylo chwilowe. szkoda że mapy nie ma do pobrania :(
-
po lifcie polskiej strony soft b&m wylecial, od konca 2010 dostepny jest only 5.5 zadnego upa nie bylo do tej pory jeszcze..
mapy do b&m nav to sobie mozesz kupic a nie pobrac za free
-
Cytat:
Napisał
opti
apy do b&m nav to sobie mozesz kupic a nie pobrac za free
byly do pobrania na stronie fiata razem z ecodrivem ale po zmianie wyglądu strony nie ma nic oprócz eco. dziwne trochę. ja mapę chyba gdzies kiedyś razem z B&M ściągałem. muszę poszukać. za to mam mapę beneluxu bo z tamtąd mam auto więc ładnie zapakowany pendrive i książeczki w pudelku były.
-
upy softow bmn a nie cale platne mapy
cale mapy masz tutaj
FiatLanding
bezposrednie zakupy http://www.navigation.com/is-bin/INT...gationMenu=YES
-
nie wiem normalnie mapa polski była do pobrania. mówie co widziałem.
-
1 załącznik(i)
razem z autem miałem benelux. może ktos kupując auto dostał Polske i miałby ochotę się podzielić?? oczywiście jakoś bysmy się dogadali
Załącznik 2700
-
mapa blue me nav = kraj pochodzenia/przeznaczenia woza :P
-
nie weim o co chodzi ci z tym przeznaczeniem??
ale mniemam że pewnie mało kto u nas w kraju dostaje te płytki
-
zamowienie = produkcja w it = transport do miejsca zamowienia czyli przeznaczenia na dany rynek
blue & me nav bylo dostepne tylko ok 1,5roku wiec malo kto doplacal do tego wynalazku kwote ok 1500 papira przy zamawianiu woza
-
ale miana. trafiło mi sie na dzianego poprzednika. a fiat też leci w kulki i mógłby dalej udostępniać mapy
-
ktos wybral opcje posrednia navi, wolal wladowac w opcje E55Y niz dolozyc prawie x3 tyle i miec CN+, bo mowa tu o poczatkowych rocznikach
-
ja to pewnie zainwestuję w nawigację w connect nav. zobaczymy jak to będzie.
-
nic wiele nie warta to CN+ podobnie jak IN montowane aktualnie
-
pewnie sobie daruje. za 2/3 lata pewnie i tak auto pójdzie na sprzedaż więc co ja komuś będę prezent robił :D mam GPS'a to se będę go przyczepiał
-
Je :D Je :D Je :D dzięki Seth :D już mój Fiacik gada po polsku :D
-
Prosze bardzo. znam ta ulgę gdy w samochodzie rozlega się głos miłej polki :D
-
Uwaga!!! Uwaga!!! kto posiada mapę Polski do Blue&Me???
-
zapomnij że ktos ją da. wczoraj z chomika ściągałem mapę 48mb i nawet jej nie widzi auto. pozostaje zakup za 90euro.
---------- Post dodany o 22:43 ---------- Poprzedni post dodany był o 22:08 ----------
chyba mam. zaraz idę i zobaczę bo nie wytrzymam :D