w ktorym miejscu ta naklejka bo jesli na plastiku oslonie zamka to nie mam :p chyba ze gdzies w srodku a czytalem czytalem i gdzies nie ktorzy maja wlanie obok zawiasu klapy... ;/
To jest widok strony w wersji do druku
w ktorym miejscu ta naklejka bo jesli na plastiku oslonie zamka to nie mam :p chyba ze gdzies w srodku a czytalem czytalem i gdzies nie ktorzy maja wlanie obok zawiasu klapy... ;/
Stań z tyłu auta. Otwórz klapę. Albo masz między zawiasami srebrną naklejkę, albo na samym dole klapy (przy otwartej klapie, jest mniej więcej na wysokości oczu stojąc od tyłu).
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0001499.jpg
Coś w tym stylu ;)
no i nigdzie niema caluska klape obejrzalem dokladnie zadnej naklejki niema nawet sladu po niej ;/ nawet plastik, ta obudowe zaslone zamka zdjalem i nic a nic.. :sciana: :sciana: :sciana: jakies pomysly ???
[size=2][ Dodano: 2011-03-29, 17:25 ][/size]
acha i nie wiem czy to ma znaczenie ale to kombi z reszta sama nazwa mowi bo chyba podawalemz e marea weekend :p
Korzystałeś z linku który umieściłem powyżej? Jeśli dalej będziesz miał problemy udaj się do lakiernika a powie Tobie jaka to barwa.
Lakiernik nie będzie miał problemu z doborem lakieru.. A co do autora to może być też tak, że poprzedni właściciel (o ile był takowy) miał jakąś stłuczkę itp i tył był po prostu robiony.. Stąd brak naklejki... Ciekawe, że Bravo miało inną paletę kolorystyczną niż Marea..
korzystalem korzystalem dzieki :) ale zbytnio nie pomoglo ;/
Cześć wszystkim jestem tu nowy na forum no i mam takie pytanie gdzie w Bravie można znaleźć tą naklejke? Szukałem szukałem i nigdzie jej nie moge znaleźć, tylko na tej głównej metalowej jest kod A791 ale nie wiem czy to jest akurat to, jeśli ktoś się orientuje mogę dodać zdjęcia tej tabliczki. Z góry dzięki za odpowiedzi:)
To na pewno nie to, na klapie od spodu nie ma?
tak jak pisałem we wcześniejszych postach może ten TEMAT coś pomoże.