Jest jeszcze jedna niewiadoma. Ponad 50% LPG na naszym rynku to import od ruskich. Co będzie, jak to zniknie, co jest bardzo prawdopodobne?
#putinchuj
To jest widok strony w wersji do druku
Jest jeszcze jedna niewiadoma. Ponad 50% LPG na naszym rynku to import od ruskich. Co będzie, jak to zniknie, co jest bardzo prawdopodobne?
#putinchuj
Na to wpływu nie mamy, ale od maruderów już od 10 lat słyszę że na LPG już niedługo nie będzie się opłacało jeździć. Wojna jest a ropę i gaz nadal EU ciągnie z Rosji. Niestety to jest polityka. Ja tam odjezdzilem instalacje w każdym aucie już kilka razy.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Założyłem gaz stag jak auto miało rok i wywalone miałem na ich gwarancję, i tak sam robie przy autach sam,choć we fiacie tak naprawdę nie robiłem nic.auto ma teraz 111000 z czego 80 na gazie tylko sobie świece wymieniałem.teraz niech ktoś sobie same przeglądy policzy ,oleje w serwisie itd.pozdrawiam .fiat 2017rok
I browar dla ciebie. Kupiłem auto teraz 2019 rok Hyundai gwarancja itd ******** zakładam gaz ale niestety we wrześniu bo terminy
Proszę zachowywać się kulturalnie !!!
Myślisz, że jak pobluzgasz to jesteś bardziej męski?
Kultury troszeczkę.
Jeśli nawet chociaż do czegoś takiego nigdy nie dojdzie, że przestaniemy brać gaz od Rosji to od razu znają się inne kraje, które chętnie nam ten gaz sprzedają. Może drożej ale nadal jeśli LPG będzie o 25% tańsze od ceny benzyny będzie się opłacać.
Najlepszy przykład ropy, która drożej kupujemy od Arabii.