Jakoś dobra zdjęcia, niestety ten Body Computer nie obsługuje tempomatu, także nie da się tanim kosztem :(
To jest widok strony w wersji do druku
Jakoś dobra zdjęcia, niestety ten Body Computer nie obsługuje tempomatu, także nie da się tanim kosztem :(
Dzieki wielkie za fatygę...jednak w serwisie gosciu nie sciemnial. Jak ochloniemy troche po zakupie, do tematu wrócimy, jeszcze raz dzieki!:rolleyes:
Witam szanownych Klubowiczów. Bardzo proszę JackTheNight o odpowiedź, czy mój komputer obsłuży tempomat bez wielkich nakładów finansowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkim duuużo zdrowia życzę.Załącznik 41487
Cyjas nie obsłuży tempomatu, ale widzę że to nowe body, a tak się składa że moje rodzinne miasto to Sieradz i nieraz a nawet często bywam w Sieradzu, także możemy się jakoś spotkać i wtedy komputerem sprawdzę czy oby na pewno nie obsłuży lub obsłuży tempomat. :)
Napisz do mnie na priv.
Na wakacyjne wyjazdy po autobanach , to się zapoda, beez przeróbek, kombinacji...cena przyzwoita:smile:
https://allegro.pl/oferta/tempomat-f...21a14291fbf951
Ciekawość zabiła kota, ale skoro już jest taki wątek to i ja zapytam. Da się?
Załącznik 41492
Witam wszystkich Klubowiczów. JackTheNight uprzejmie proszę o odpowiedź, czy mój komputer obsłuży tempomat. Nie wiem czy dobre zdjęcie zrobiłem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkiego dobrego.Załącznik 41823
To jest zdjęcie komputera wspomagania kierownicy, a ja potrzebuje zdjęcie body komputera. Jest niżej i po lewej stronie.
Sorki. już daje zdjęcie. Pozdrawiam Załącznik 41824
Dario123 niestety nie da się włączyć tempomatu w tym komputerze.
Szkoda - Wielkie dzięki za sprawdzenie. Pozdrawiam :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
JackTheNight - Szkoda - Wielkie dzięki za sprawdzenie. Pozdrawiam :)
Witam wszystkich!
Odgrzewam temat z pytaniem, czy i mój komp się nadaje na zabawę z tempomatem?
Pozdrawiam
Załącznik 42032
Krugerek można dodać tempomat. Napisz do mnie na priv, to uzgodnimy co i jak.
Witam serdecznie.
Chciałbym zakupić ten zestaw przycisków i przełożyć je do fiata tipo.
Przełożył bym oczywiście same przyciski z płytkami bo poduszkę na kierownicy mam kwadratowa a nie okrągłą.
Gniazda pasują ale czy piny to nie wiem
https://www.ebay.pl/itm/265298439099...gAAOSw7I9hMybH
00521337090
Proszę o informację czy w moim dało by radę włączyć tempomat.
Załącznik 42130
Witam.
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Pozdrawiam.
Marcin.
Do Braval: Na wakacyjne wyjazdy po autobanach , to się zapoda, beez przeróbek, kombinacji...cena przyzwoita
https://allegro.pl/oferta/tempomat-f...21a14291fbf951
Znalazłem na Allegro ten sprzęt, zamówiłem i czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że zgodnie z Twoją rekomendacją i zapewnieniem sprzedawcy wszystko będzie działać ok. Pewnego dnia opiszę swoje wrażenia z jazdy z takim tempomatem. Jeżeli mógłbyś wskazać miejsce, gdzie znajduje się kostka od gazu, w którą trzeba wpiąć urządzenie - będę wdzięczny. Miłego dnia.
Na pedale gazu u gory zabezpieczeniem w postaci wsuwki. Caly czas sie zastanawiam w kontekscie tych zabawek (sam kupilem jedną podobną tzn. throttle controller) co bedzie jak to postanowi sobie samo dodac gazu wszak to chinska produkcja