A chcesz na 2 szyby czy 4 szyby?
To jest widok strony w wersji do druku
A chcesz na 2 szyby czy 4 szyby?
Witam dziękuję za odpowiedź,kupiłem moduł na 4 szyby,jak można to na 4 jak nie będzie problemu?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jeżeli Pan podejmie się,to postaram się przystosować do czasu pańskiego,ogółem ciągle pracuję na rano moja miejscowość to P-ce,nie ma dla mnie problemu, żeby podjechać na wskazany przez pański adres w Łodzi
Cambo napisz do mnie na mesengerze. mój profil na fb : https://www.facebook.com/szymczak.artur/
Panowie, u mnie od jakiegoś czasu radio znacznie gorzej zbiera fale, potrafi nawet trzeszczeć na RMF'ie :/ mam wrażenie, że problem zaczął się jak kiedyś przez przypadek przy odśnieżaniu przywaliłem zmiotką w antenę :/ mogłem tam coś uszkodzić? albo naruszyć jakiś styk z masą czy coś?
Przymierzam się do dostania się do tej anteny zgodnie z instrukcjami w tym temacie, ale wolałbym załatwić temat przy jednym rozbieraniu podsufitki. Także mile widziane wszelki wskazówki co mogłem uszkodzić no i ewentualnie czy mam od razu nastawiać się na wymianę anteny? Z góry dzięki!
Oooo, temat dla mnie :-)
Planuje zamiast bata na dachu podłączyć jakąś alternatywna antenę i zostawić ja pod podsufitką a dziurę w dachu wykorzystać do anteny CB. Zastanawiam się jakie tam złącze do anteny jest i może ktoś poleci dobrą alternatywna antenę coby radio jako tako grało.
Qvadrat, ja jestem świeżo po wymianie anteny na tą z poniższej aukcji. I w 100% polecam. Moje odczucia są takie póki co (jeżdżę na niej 2 dni), że zbiera stacje nawet chyba lepiej niż oryginalna od samego początku. I mówię tutaj również o jakichś bardziej regionalnych stacjach w mojej okolicy. Antena GPS też działa jak należy moim zdaniem, choć przyznaję, że testowałem tylko na krótkiej trasie, bo i tak jeżdżę na android auto. Oryginalną miałem jeszcze z DAB, ale i tak nie używałem, więc olałem temat.
Nie wiem jak u Ciebie z siłą sygnału, bo jesteśmy z całkiem przeciwległych krańców Polski, ale zawsze możesz odesłać w razie czego ;-)
https://allegro.pl/oferta/antena-fak...gps-9485288444
Dzięki ale trochę się chyba nie zrozumieliśmy, bo ja w dziurę po oryginale chce dać bat CB a radiowa zwykła bez dab rzucić między podsufitka a dachem i takiej szukam :-)
A ja mam pytanie z trochę innej beczki: czy w Tipo była antena GPS tylko na dachu czy były montowane też w innym miejscu? Chodzi mi oto, że jak kupię uniwersalną to nie wiem czy dawać ją na podszybie czy może być gdzieś pod deską?
Panowie mam od niedawna Tipo SW padła mi podstawa anteny, bardzo słaby odbiór radia. Mam radio bez nawigacji i moje pytanie : jaką dokładnie mam kupić podstawę anteny żeby pasowała zamiast oryginalnej? Może ktoś da jakieś cenne wskazówki jak się do niej dostać od czego zacząć ?