To jest widok strony w wersji do druku
-
Najlepiej poszukaj kogos kto jest swiadomy co w aucie z tym silnikiem sie dzieje. Ja w firmie Conmir powiedzialem ze potrzebuje regulacji dawek startowych bo mam problem z odpaleniem.
Tak jak pisalem jest to powszechny problem i ktos kto siedzi w modyfiakcjach softu na pewno wie o co chodzii co musi z tym zrobic.
Sent from my LM-Q610.FGN using Tapatalk
-
Też jesteś posiadaczem Bravo?
-
Tak. Ten sam rocznik ten sam typ silnika
-
Podobno silniki nie do zdarcia a tu co chwila problem jakiś..
-
Sam silnik jak najbardziej. Co innego osprzet [emoji6]
-
Jakie masz średnie spalanie w swoim ?:)
-
Karolll ,jak lapiesz cos z elektrotechniki, takie cos sobie spraw ,zamontuj w szereg z czujnikiem temp. plynu. Jak zadziala, a zadziała bo mam takie cos w moim , to stawiasz flaszkę,
https://allegro.pl/oferta/zle-odpala...dti-4868994084
Taniej sie nie da!!!!
-
Spalanie kontrolowalem kiedys na komputerze pokladowym. W kazdym razie rozbija sie 5.2l/100km plus minus 0.5l. Zima mniejsze ze wzgledu na 'mniejsze' opony.
-
Braval zależy mi na tym żeby po prostu działał, nie chce za chwilę znowu czegoś naprawiać dlatego szukam sprawdzonego sposobu na poprawienie sytuacji, a na elektrotechnice się nie znam.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Toofoxy słyszałeś o podanym przez kolegę sposobie ?
-
Slyszalem ale nie mam zdania
-
-
Cytat:
Napisał
Braval
Pod tym linkiem juz bic nie ma
-
toofoxy, jest! Są trzy zakladki, sam się udzielales w tych wątkach,chyba ,ze to twój "klon". Nie wiem ,co się z Wami dzieje...?
Do Karolla-przyjedz do mnie (masz kawaleczek):smile:Kup to urządzenie za 40 zl. Zamontuje Ci za darmo, sprawdze to auto, podepniemy kompa, proby wtryskow, co chcesz , olej, filtry. wez dobra wodkę-zapraszam!:wink:
-
Cytat:
Napisał
Braval
toofoxy, jest! Są trzy zakladki
-
Cytat:
Napisał
toofoxy
Moze i sa ale u mnie pojawia sie komunikat ze nic tam nie ma
-
Braval prawie 300 km nawi mi pokazuje, to dość sporo :)