To jest widok strony w wersji do druku
-
Dzisiaj się bawiłem alfaobd i kabelkiem od viakena. I nic nie udało mi się zmienić. Relock strategy też. Mam tipo tipo z 2016https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e02054cbcf.jpg
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
-
Pewnie body nie obsługuje , jak piszesz to wersja podstawowa Tipo
-
Cytat:
Napisał
66pawel
Pewnie body nie obsługuje , jak piszesz to wersja podstawowa Tipo
Szkoda. Myślałem że coś włączę sobie a tu lipa
-
No a jak chciałeś sobie włączyć washer fluid level sensor?
Przecież w Tipo nie ma czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy to jak miała by działać ta funkcja?
Dlatego ci odrzuciło tą zmianę.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
No a jak chciałeś sobie włączyć washer fluid level sensor?
Przecież w Tipo nie ma czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy to jak miała by działać ta funkcja?
Dlatego ci odrzuciło tą zmianę.
To przykładowe zdjęcie inne np. drl drop nie dziala, ryglowanie zamków też. Ten sam komunikat.
-
A jaki masz interfejs do łączenia z autem?
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
A jaki masz interfejs do łączenia z autem?
STN2120 ELM327 V4 OBD II USB od Viakena
-
Witam wszystkich, do tej pory byłem tylko obserwatorem i czytelnikiem, zakupiłem interfejs ELM327 iCar3 Vgate OBD2 Interfejs Bluetooth BT 3.0 i postanowiłem też coś zmienić w swoim Tipku, włączyłem DLR drop i ryglowanie, wszystko działa, problem był z Proxy, krzyczał o niebieską przejściówkę, którą oczywiście zakupiłem, wszystko działa, dzięki za inspirację :)
-
Czy wiadomo który bajt zmienić żeby włączyć tą funkcję? Mam starego ELMa i nie działa z alfaobd.
-
Może komuś się przyda - w Tipo FL zamykanie po 1 minucie od otwarcia jest w standardzie. Nie ma za to opcji włączenia w menu blokowania przy 20km/h - szkoda... Wolę tę opcję od autozamykania po otwarciu.
-
Cytat:
Napisał
Yarpen
Nie ma za to opcji włączenia w menu blokowania przy 20km/h
To ci mogę spróbować włączyć, zapraszam do Łodzi :)
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Test 1 otwarcia z pilota, otworzyłem bagażnik nie ruszając drzwi, bagażnik otwarty, mija ponad minuta, drzwi się ponownie nie zamknęły.
Test 2 jak wyżej z tym że otworzyłem bagażnik po czym zamknąłem, mija ponad minuta a drzwi się nie zaryglowalyy.
Test 3 jak wyzej z tym że na otwartym bagażniku kliknąłem na pilocie guzik Otwórz po czym zamknąłem bagażnik, drzwi po ponad minucie się nie zaryglowaly.
Reasumując, nie ma takiej możliwości aby zatrzasnąć sobie kluczyki w aucie.
Da się, Wychodzisz z auta, otwierasz bagażnik po czym ryglujesz drzwi z pilota przy otwartym bagażniku, zostawiasz kluczyki w bagażniku I zatrzaskuje bagażnik i pyk
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
lucaspatecki
Da się, Wychodzisz z auta, otwierasz bagażnik po czym ryglujesz drzwi z pilota przy otwartym bagażniku, zostawiasz kluczyki w bagażniku I zatrzaskuje bagażnik i pyk
Potwierdzam z autopsji...Przy zaryglowanych drzwiach otworzyłam z pilota bagażnik, wkładałem zakupy, odłożyłem kluczyk bo mi przeszkadzał. Jeden ruch ręki i bagażnik zamknięty z kluczykami i drałowanie po zapas do domu. Blisko było...
-
Cytat:
Napisał
pietics
Potwierdzam z autopsji...Przy zaryglowanych drzwiach otworzyłam z pilota bagażnik, wkładałem zakupy, odłożyłem kluczyk bo mi przeszkadzał. Jeden ruch ręki i bagażnik zamknięty z kluczykami i drałowanie po zapas do domu. Blisko było...
No albo tak :d też tak raz zrobiłem I terwz się pilnuje hahaha
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To ci mogę spróbować włączyć, zapraszam do Łodzi
Dzięki, jak będę w okolicy, to dam znać :)