To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Nie wiem Marek czy mnie pamiętasz, ale kiedyś zdarzyło się że swoją 166 byłem u Ciebie, lampy mi robiłeś, no i czasem na alfaholikach się widzieliśmy. Obecnie mam dwie Bravy: 1.2 SX i 1.6 ELX i jak masz czas i chęci to wpadłbym do Ciebie z przyjemnością pogadać, bo widzę że sporo mógłbym od Ciebie podkraść pomysłów ;)
Załącznik 41096
-
Oczywiście, że pamiętam :D zapraszam serdecznie. Fajnie będzie pogadać przy włoszczyźnie. Popołudniami, wieczorami. W weekendy trudniej mnie złapać, zwykle gdzieś czymś wyjeżdżam :D powinieneś mieć do mnie telefon (bo ja do Ciebie mam :D )
-
1 załącznik(i)
Ostatnio taki extras upolowałem do bravolota :D oj już trudno dostać takie rzeczy :)
Załącznik 41198
-
Był ostatnio w takim kolorze za 90zl na olx. Nie wziąłem bo nie było kanału wentylacyjnego ;) to ten?
-
Tak. Ma też połamaną kratkę z tyłu. Po otrzymaniu przesyłki jeszcze się okazało że nie ma ramki do mieszka biegów. Na szczęście po farcie dokupiłem ją na alegroszu. Też jedyna sztuka. Ale z braku laku brałem jak jest :) to nie te czasy jak można było przebierać :)
-
No jeszcze jest zestaw skór z Marei razem z całym tunelem za 300zl ;) ale z częściami faktycznie problem. Swoją drogą łatwiej o używki niż nowe w ASO. Przerabiałem to z Thesisem, mimo że miałem wtedy 10 letnie auto to wieku części nawet w ASO nie było. Teraz do Thesisa już nawet wahaczy nie ma w ASO....
-
Nie tylko do thesis :D do alfy też. Ale takimi autami na co dzień nie jeżdżę. Na daily mam auto do którego wszystko i tanio kupię.
Widziałem te skóry ale są w nędznym stanie. I mi do bravo zupełnie bezużyteczne.
-
Do 166 są zamienniki dla elementów zawieszenia, do thesisa nie. Dlatego też np poszedłem w stronę Bravy z autem do zabawy. Nawet jak czegoś nie ma to kupuje całe kolejne auto ;)
A swoją drogą ostatnio prawie kupiłem Bravo. Było w wersji Suite, z 1.9 na Śląsku za 850zl. Po stłuczce drobnej z walnięta zwrotnicą i blotnikei, ale na chodzie i z pięknymi skórami w środku, tylko felg że Suite brakowało. Już lawetę załatwiałem, no ale pojawiła się na Olx moja czerwona że skórami, więc na więcej żona mi nie pozwoli.
-
Nie jest tak różowo :D do 166 tylnych wahaczy od lat już nie ma. Tak samo poduszek tylnych amorków. Do gtv podobnie. Tylny zawias nie do dostania od lat. Nie wspomnę o elementach wnętrza obu aut :) z "szybkozużywających się" łamiące się przyciski szyb nie do zdobycia (też dla obu).
A to co się da dostać kosztuje x10 jak to co do fiata :D
Ja też sobie lubię poprzeglądać auta z dawnych lat :)
-
1 załącznik(i)
Tak kobita mi zakończyła rok....
Załącznik 41293
Straty są duże. Do wyciągnięcia belka pod zderzakiem, wszystkie chłodnice, lampy, błotniki.....
-
Wszyscy wyszli bez szwanku?
-
Tak, nic się nie stało. Żona jechała sama i uderzyła w bandę. Nie jechała szybko ale był lód.
-
No to najważniejsze. Będzie klepane czy lepiej przeznaczyć na dawcę?
-
Właśnie nie wiem........ mam aut pod dostatkiem więc się śpieszyć z decyzją nie muszę.
-
Odważyłem się auto wystawić na sprzedaż. Może cena zbyt szalona (1900zł do negocjacji) ale z drugiej strony z taką ilością nowych części i w tak doskonałej kondycji silnik to grzechem by było oddawać w cenie opon (które ma nowe :) ). W najgorszym wypadku na złomie dostanę niewiele mniej.
Ale pomysł na odbudowę nie umarł. Jak zainteresowania nie będzie to może jednak go zrobię? W końcu dla mnie to nie jest dużo roboty. Za miesiąc, dwa może bym znalazł czas.
-
1 załącznik(i)
Chętnych nie było. A okazuje się, że silnik może mi się przydać do stilo. Dlatego auto idzie na części. Jak ktoś chce jakieś ekstrasy to zapraszam. Myślę że fotele kanapa warta uwagi.
Załącznik 41510