To jest widok strony w wersji do druku
-
Często takie ogłoszenia j.w. okazują się tylko wabikiem i jak przyjdzie co do czego to oferta jest nieaktualna.
-
dopłata prawie 10 tyś do silnika 120 konnego to moim zdaniem ciut za dużo
-
Do samego silnika po rabacie dopłata to ok 5-6 tys, reszta to dopłata do innej budy...
-
rozumiem......co wychodzi dalej około 10 tyś więcej........no cóż to się zobaczy :) w sensie w tej cenie 53000 z takim wyposażeniem jak lounge nie ma konkurencji........siedziałem w skodzie fabii ale jest sporo mniejsza z zewnątrz a wewnątrz to już nie mówię
-
Cytat:
Napisał
buldoggg
.siedziałem w skodzie fabii ale jest sporo mniejsza z zewnątrz a wewnątrz to już nie mówię
Bo Fabia to segment B, a Tipo segment C. Porównując ze Skodą, Tipo to Scala, a trochę mniejsze niż Octavia.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Bo Fabia to segment B, a Tipo segment C. Porównując ze Skodą, Tipo to Scala, a trochę mniejsze niż Octavia.
posiadam octavie 1 i tam miejsca jest również mniej niż w tipo..........a jeżeli chodzi o tylną kanapę i miejsca to nie ma co porównywać,ponieważ w tipo jest o wiele więcej miejsca również z tyłu
-
Cytat:
Napisał
buldoggg
posiadam octavie 1 i tam miejsca jest również mniej niż w tipo..........a jeżeli chodzi o tylną kanapę i miejsca to nie ma co porównywać,ponieważ w tipo jest o wiele więcej miejsca również z tyłu
Piszę o Octavii obecnej, nie o jedynce. Octavia 1 rozstaw osi 2512, obecna 2680. Tipo 2638. Scala 2649.
-
Moim zdaniem cena jak najbardziej w porządku. Kupowałeś w czasie Nocy Cudów? Lakier metallic?
-
tak kolor metalik......niebieska venezia..........czy kupowałem w czasie nocy cudów ? chyba tak.....dokładnie wczoraj z rana :)
-
Właśnie tipkiem HB przewiozłem 3 metrową markizę w Ori opakowaniu z całym tymżelastwem w środku i to zamkniętym bagażnikiem. Proponuję dla porôwnania to fabią. Dla mnie to jest wyznacznik segmentu C :-).
-
To ja w zeszłym roku HB wiozlem dwa rowery na haku ( teraz już nam bagaznik na 3 rowery) trzeci rower w środku, trzy osoby i wszystkie manele pod namiot czyli materace, śpiwory, krzesła stolik itd...
Dał radę...👍
-
Cytat:
Napisał
Krzycholu
To ja w zeszłym roku HB wiozlem dwa rowery na haku ( teraz już nam bagaznik na 3 rowery) trzeci rower w środku, trzy osoby i wszystkie manele pod namiot czyli materace, śpiwory, krzesła stolik itd...
Dał radę...��
No i to jest właśnie samochód do tego. Wół roboczy ;-), i sporo rzeczy jest pod tym kątem pomyślane z wzorem tapicerki włącznie. Zadrapiesz, przejedziesz filcowym beretem i nie widać. A ludzie narzekają że nie ma aksamitu w schowku i cielęcej skóry na podłokietniku
-
Cytat:
Napisał
marx30
Właśnie tipkiem HB przewiozłem 3 metrową markizę w Ori opakowaniu z całym tymżelastwem w środku i to zamkniętym bagażnikiem. Proponuję dla porôwnania to fabią. Dla mnie to jest wyznacznik segmentu C :-).
Potwierdzam, też wiozłem 3-metrówke z Castoramy [emoji108]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
A tam Matizem wiozłem 5m rurę karbowaną przepustową fi400, fakt klapy już się nie dało zamknąć :)
-
A ja w 93 roku przewiozłem maluchem 28 m2 gresu który ważył 700 kg. Woził ktoś tyle Tipo ?
-
Tipo to delikatne auto. Osobiście czuję różnicę w obciążeniu jego gdy mam pusty zbiornik a potem pełny. Czuję wtedy jakbym miał załadowany bagażnik- na nierónościach oczywiście....:rolleyes:
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Osobiście czuję różnicę w obciążeniu jego gdy mam pusty zbiornik a potem pełny.
A ja to nawet jak się wysikam na parkingu, to potem czuję, że lepiej się jedzie :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja to nawet jak się wysikam na parkingu, to potem czuję, że lepiej się jedzie :mrgreen:
Może na golasa jeździć zawsze to z 2kg mniej;-)
-
-
Cytat:
Napisał
steyr
A tam Matizem wiozłem 5m rurę karbowaną przepustową fi400, fakt klapy już się nie dało zamknąć :)
coś w ten deseń?:
https://www.youtube.com/watch?v=uDBUOqlTRAE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: