Przed lewarkiem a pod regulacja od klimy...
To jest widok strony w wersji do druku
Wydaje mi się że mają, skąd taka informacja? Z ciekawości wszedłem na OtoMoto i wszystkie na zdjęciach miały.
Półkę ma każdy ale podświetlenie tej półki już nie... zaroweczka normalnie jest po panelem sterowania klima i swieci w dół na półkę...
Załącznik 36983
Pewnie chodzi o tę wnękę z lewej strony kierownicy. Ja mam 2018 i nie mam.
Jest cały temat o tym wiec po co robić offtop...
Załącznik 36984Tak po lewej schowek wnęka a po prawej miejsce podświetlenia...
Goodyeary latem są głośniejsze od letnich, ale dość stabilne. Poprzedniej zimy śnieg leżał ze dwa dni więc ni wiem jak zachowają się w górach. Po 20000 kilometrów przednie zjechały się około 2-3 milimetry.
Tipo kupione. Udalo sie trafic z tarczami z tylu i bez start stop - czyli rocznik 2017. Oczywiscie ogolocony z izolacji, zaslepki pasa przedniego ale to nie problem:) Przejechane 1000 km. Jedyny mankament to ta dziwna "turbo" dziura pomiedzy jedynka a dwojka.
Turbo dziura? To masz t-jeta?
Wracając do kastrowania ze wszystkiego - zabierają przydatne rzeczy typu schowki podswietlenia a z tylu w pozycyjnych 6 zarówek 6 przewodów bo każda osobno z body połączona nie wiadomo po kiego grzyba.
Nie przesadzaj z tym czasem dziury. Max. 1sek.
Nie ma turbo to jest dziura...
Gadałem w październiku z gościem z wypożyczalni aut jak mój był w aso. Mówił że mają Tipo 95 z pierwszego rzutu i ma dziurę ale dostali Tipo 95 z 2019 i o dziwo chwalił bo dziury brak. To tak na marginesie.
A ja jeszcze raz napisze: programowanie tych centralek to kwestia przypadku
Odebrałem niedawno Lounga sedana. Czy też nie macie podświetlenia w schowku przed pasażerem ?.
Ja nie mam turbo dziury.
A co do schowka to ja mam podświetlenie ale ja mam wersję sprzed czasu kiedy ekonomiści zaczęli go odchudzać ze zbędnego wyposażenia.
Odebrałem Tipo w lutym. Rok produkcji 12.2019 r. Wykastrowany ze wspomnianych gadżetów w tylnym podłokietniku, przednie pasy nie mają regulacji wysokości (na szczęście nie jestem jakiś wysoki czy niski 175 cm), nie ma oświetlenia w tym mikro schowku przed pasażerem, brak schowka z lewej strony pod kierownicą i lampki pod panelem klimatyzacji. U mnie w Loungu nie ma też chromowanej listwy z tyłu na bagażniku, a w starszych Loungach chyba zawsze była. Nie wiem gdzie jeszcze szukać tych ich oszczędności. W silniku nie zaobserwowałem turbodziury i mam nadzieje, że nie wycieli 5 km mocy i 10 nm momentu :).
No i obowiązkowo moje Tipo ma pakiety widoczność i bezpieczeństwo w standardzie, co zresztą widać na cenniku Tipo na 2020 r.
ja mam kwiecień 2018 więc po części wykastrowany, ale jeszcze nie tak tragicznie i nie przypominam sobie bym miał z tyłu jakiś chrom (a pakiet style mam, więc wszelkie "chromy" są założone)