Dzień dobry, do końca nie byłem pewny czy lepiej utworzyć nowy temat, czy już podpiąć się pod istniejący - podpinam się więc tutaj, ale jak trafniej byłoby założyć nowy to proszę o taką informację. ;)
Sprawa wygląda tak - chcę kupić fotelik, w przedziale piętnaście do trzydziestu paru kilogramów. Córa na razie waży ok. 13,5 kg, więc to dobry moment na kupienie fotelika. Wiecie, ja najbardziej lubię sugerować się nie ględzeniem żony, której coś się po prostu cholernie spodobało, a dobrym rankingiem, który czarno na białym mi wypisze całą SPECYFIKACJE. Tylko, że z tym jest mały problem, za dużo to ich nie ma. Do tej pory znalazłem tylko jeden - https://rankingi.net/dzieci/foteliki...dowe-15-36-kg/. Na pierwszy rzut oka wygląda ok, ale wiadomo, w praktyce może się zupełnie inaczej sprawdzić.
Więc tak - mam dwa modele na oku (wstępnie)
Recaro Monza Nova2 - cena mega wysoka, a do tego żonie się bardzo podoba. Poza tym nie dociera do niej, że podobno przestali je w ogóle produkować no i serwisować... Drugi to BRITAX & ROMER KIDFIX II XP SICT - jeszcze droższy... ale powiedzmy sobie, że na bezpieczeństwie nie chcę oszczędzać (o ile faktycznie jest stabilny , nic nie lata i jest bezpieczny)
Teraz Panowie - czy macie któryś z tych modeli? Albo miał ktoś z Waszych znajomych? Czy lepiej kupić coś tańszego? Czy w ogóle cholera coś innego? Tylko musi w miarę wyglądać, żeby żona wiecie... nie ględziła.