To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Pomoc w ocenie -
Odpowiedz zapadła, zdecydowałem się na na samochód w niższej wersji, lecz nowy bezprzebiegowy z salonu:
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...-ID6BZoRg.html
Osobiście uważam, ze cena nie jest wygórowana za ten egzemplarz. A poczytałem o tym 1.4 t jet i ludzie chwala
-
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...-ID6BWJMZ.html
Może komuś przypasi. Jakieś 20tys rabatu wychodzi. W marcu brałem identyk praktycznie za 69500.
-
No faktycznie teraz w dobrych cenach można fajne okazje ustrzelić.
-
Cytat:
Napisał
Lukio132
Panie ten to już stoi chyba z pół roku, poczytaj opinie o salonie. Ludzie piszą że mają auta po przygodach.
-
Jeszcze pytanie, czy podczas zakupu nowego samochodu z salonu, tego co wysyłałem wyżej, po zakupie, otrzymaniu faktury itp muszę jeszcze uiścić 2% podatku do skarbu państwa?
-
Nie. Jak z salonu od firmy komisu itp to nie płacisz
-
Zaoferowani mi wersje business droższa o 300zl, mianowicie 53100, opłaca się dopłacić te 300zl z wersji pop do business? Pytam o wszystko ponieważ kupno nowego samochodu to nie jest mały wydatek
-
A co w ramach tego otrzymujesz?
-
Cytat:
Napisał
nightingale79
A co w ramach tego otrzymujesz?
PodĹokietnik i czujnik parkowani tylni
-
Bez podłokietnika bym nie kupił auta. Bierz jak nic. Bardzo wygodna rzecz. Czujniki też się przydają. Za taką kasę to bym się nie zastanawiał nawet.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Nie. Jak z salonu od firmy komisu itp to nie płacisz
Inaczej, na fakturę. Podatek dochodowy płaci sprzedający.
-
ja będę swojego sprzedawał za 3 lata - jak poczekasz to chętnie opchnę go Tobie :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
steyr
Porównaj sobie ceny takich wersji w DE. Całe i wartościowe samochody w DE są droższe niż w PL. Oglądałem jedno Tipo od handlarza, przez telefon się zapierał ze tylko zderzak był robiony. Na miejscu wyszło że lampy popękane uchwyty mają i oba błotniki malowane. Ja generalnie szukałem używki wśród aut od I właściciela, niestety nie raz trzeba trochę poczekać lub też cena jest wysoka.
ja będę swojego sprzedawał za 3 lata - jak poczekasz to chętnie opchnę go Tobie
-
Cytat:
Napisał
tedybear
ja będę swojego sprzedawał za 3 lata - jak poczekasz to chętnie opchnę go Tobie :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
ja będę swojego sprzedawał za 3 lata - jak poczekasz to chętnie opchnę go Tobie
za późno 3 miesiące wstecz zakupiłem.