To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie ma co tłumaczyć... dla sporej części użytkowników tego forum cena to podstawowe kryterium... a ze śmierdzi czy nie pasuje do pozostałych dywaników czy na swoje miejsce to już nie ważne, bo przecież tani... i tak ze wszystkim innym...
Tak już jest i nie ma co wnikać ani tłumaczyć...
-
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Nie ma co tłumaczyć... dla sporej części użytkowników tego forum cena to podstawowe kryterium... a ze śmierdzi czy nie pasuje do pozostałych dywaników czy na swoje miejsce to już nie ważne, bo przecież tani... i tak ze wszystkim innym...
Tak już jest i nie ma co wnikać ani tłumaczyć...
Bo droższego nie ma sensu kupować przecież. To nie jest warte więcej niż 15 zł, tak jak Tipo więcej niż 50k zł
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Ale chodzi o jakość wykonania, spasowania oraz trwałość. Ja wyznaje zasadę, że lepiej dać trochę więcej a na dłużej niż taniej a częściej.
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
Ale chodzi o jakość wykonania, spasowania oraz trwałość. Ja wyznaje zasadę, że lepiej dać trochę więcej a na dłużej niż taniej a częściej.
Szary ironizuje i pije do opinii wielu użytkowników tego forum...
-
Panowie, czy dywaniki które kupujecie mają jeszcze jakieś inne otwory niż te służące do montażu stoperów?
Kupiłem dywaniki gumowe frogum do sedana, które mają otwory nie w tych miejscach co potrzeba. Brakuje dobrych kilku cm.
-
Trzeba bylo rezawa kupic jak wszyscy polecają haha
-
W rezawach jakoś nie podobają mi się wysokie brzegi.
Poniżej link do przykładowe strony z dywanikami frogum. Wyglądają ok i mają dużo gumy W miejscu gdzie poprzednie się przetarły. Minus to otwory, których nie wykorzysta się do montażu stoperów bo są w innym miejscu, co widać na zdjęciach z linka;
https://www.dywanikidosamochodu.pl/p...s/4677/p/17496
-
Od dolu podklej rzepem po obwodzie i beda sie trzymac
-
Cytat:
Napisał
andijaw
jak pasuje kształtem to co ma się podobać?
No właśnie w aukcji jest napisane że nie pasuje :D
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
No właśnie w aukcji jest napisane że nie pasuje :D
W takim razie szukamy czegoś co pasuje. Tu gumowy dywanik czy spryskiwacz urasta do rangi problemu konstrukcyjnego, a nastrój kierowcy któremu się przetarła wycieraczka jest taki jakby miał unieruchomiony samochód. :)
-
A właśnie - jak już wczoraj sprzątałem autko i zauważyłem przetartą uszczelkę drzwi kierowcy to czyszcząc wykładzinę pod dywanikiem kierowcy zauważyłem że i mój się przeciera. Co za badziewie :)
-
Dzwoniłem do ASO i jest możliwość zamówienia gumowych dywaników w opcji tylko przód prawy i lewy. Kwota po rabacie to 80pln brutto. Zamówiłem. Starczy mi na kolejne dwa lata :)
-
RazewPlast jest w 100% bezproblemowe i bardzo wytrzymałe. Gorąco Polecam.
Do wszystkich aut jakie miałem albo mam kupowałem rezawplasta :)
-
komplet przód i tył to koszt 110pln plus przesyłka więc wyjdzie jakieś 130pln. Ja za 80pln mam 50pln taniej i nie mam zbędnych tylnych co nie pasują
-
Panowie w moim poprzednim aucie miałem dywaniki za 100 zł. kupione w 98 r. i do tej pory je mam bez przetarć. jedynie to guma się zestarzała i kruszy się po bokach :D to były dywaniki
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Od dolu podklej rzepem po obwodzie i beda sie trzymac
Tylko długo ten stan trwał nie będzie. W GP oryginał kierowcy jest podrzepowany, co prawda nie po obwodzie, ale będzie ten sam skutek. Zniszczenie materiału na tapicerce podłogi, co wiąże się z nieuchronnym brakiem trzymania dywanika w miejscu.
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Panowie w moim poprzednim aucie miałem dywaniki za 100 zł. kupione w 98 r. i do tej pory je mam bez przetarć. jedynie to guma się zestarzała i kruszy się po bokach :D to były dywaniki
Jak wszystko prawie 20 lat temu...
-
Cytat:
Napisał
jabolek
kupione w 98 r. i do tej pory je mam bez przetarć
Pewnie kupione razem z passatem albo innym gulfem...
-
Z uwagi na to,że moje welury oryginalne po trzech sezonach się kończą, a raczej dywanik kierowcy, to co powiecie na takie?
Może ktoś je ma i może się podzielić opinią?
https://allegro.pl/oferta/fiat-tipo-...-op-7574245604