To nowe auto i gdyby naprawa była fachowa to błotnik byłby nowy tak jak i zderzak a nie kit i używki. Kolizje to nic strasznego, straszne bywają naprawy ulepowe...
To jest widok strony w wersji do druku
To nowe auto i gdyby naprawa była fachowa to błotnik byłby nowy tak jak i zderzak a nie kit i używki. Kolizje to nic strasznego, straszne bywają naprawy ulepowe...
dokładnie tak jak piszesz. jestem trochę zawiedziony. no cóż. szukam dalej.
Ten sw 43900 kosztuje nie lepiej dorzucic i nowe kupic?
po negocjacjach 41000. nowy wyjdzie ok 60. dla mnie za dużo
Każdy zderzak ma funkcję automatycznego hamowania, przynajmniej w jego początkowej fazie przyłożenia :tongue Hmm, zawsze myślałem, że to radar ma wpływ na ten system, a nie zderzak. Na poważnie, w zderzaku jest tylko zaślepka, a radar uwadzony jest do pasa przedniego.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
No tak, wszak koszt nowego błotnika olbrzymi jest. Partacka robota i tyle w temacie.
dzięki chłopaki za pomoc. tak jak pisałem wcześniej. dobrze się wstrzymać z zakupem i przemyśleć. przede wszystkim zapytać się mądrzejszych.
ps. aktualnie jeżdżę fiatem siena lat 21. powiem wam. dla mnie rewelacyjny samochód. wcześniej mając astre k z turbo i dwumasą trzeba było na wszystko uważać. tutaj zapinam 5 bieg i cisnę 90kmh zarówno w trasie jak i 50 w mieście. dosłownie automat ;) Spalanie 6.08 L/100.
Zabieram się za szukanie dalej.
Obecnie tipo sw pop 55400 zl kosztuje. A sedana nie chcesz, tanszy? Moze warto sie zastanowic bo jak sprowadzany z za granicy dwulatek to 80% po kolozji wiekszej lub mniejszej , krajowe to po jakiejs złotówie, firmie lub leasingu.
Napisz do FiatPrime on swoja taczke sprzedaje ;)
Wracajac do ogloszenia, ktos sam zalozyl halgony ale nie starczylo juz checi na podlaczenie haha
Umiem robić doświetlania zakrętów 604101358
Tu wszyscy umieją ;-).
normalne zjawisko. Olać
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
niekoniecznie. W salonach fiata bardzo czesto są poleasingowe egzemplarze, roczne - dwuletnie, z przebiegami ok 20-30tyskm i wcale nie muszą być walone
Sam przed zakupem mojego takiego ogladalem, caly w oryginale, calkiem uszanowany.
Dokładnie, roczne samochody nie zawsze są w złym stanie, trafiają się też takie egzemplarze które wyglądają jakby nigdy nikt tym nie jeździł ;)