Uśmiałem sie.vipy z lotniska tipo.100%uber.po jakins brudasie
To jest widok strony w wersji do druku
Uśmiałem sie.vipy z lotniska tipo.100%uber.po jakins brudasie
Foto z niemieckiej autostrady. O, i zapomniałem zapiąć pasy. I któreś drzwi były otwarte ;-)
Załącznik 34245
Fejk bo pokazuje aby nadusic pedał sprzegla :)
Bo to wynajem samochodów wg krs. O to nie dba ani wlasciciel ani uzytkownik. Chyba najgorsza z mozliwych opcji zakupu auta.
NIesprawdzily się to z nich uciekają...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A na kółkach postawione auto każde zamknie licznik... i jak ciepło dziś na tym autka nie, 26 stopni, nic dziwnego ze musiałeś drzwi otwierać...
Jak faktycznie wynajmowali tylko VIPom to pewnie delikatnie jezdzili bo co to za frajda z Tipo jak w garażu taki ma Ferrari... jak oni to w ogóle wymyślili? Tipo i VIPy? To się nie dodaje nawet jak to wersja ze srebrnymi klamkami za 100zł.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jakich kółkach?
Jakim k.wa vipom. Zwykla wypozyczalnia przy lotnisku. Pierwszy lepszy rolnik ze stanow czy niemiec bierze to zeby dojechać do jakiejś dziury załatwić sprawy i wrócić swoją lufthansą do domu.
Nie, no przecież jak ktoś podróżuje samolotem i bierze samochód z wypożyczalni, to chyba vip, nie?? :lol:
A tak na poważnie, to pozbywanie się przez wypożyczalnie rocznych samochodów jest dość powszechne. Odpada całe zamieszanie z przeglądami, wymianą czegokolwiek itp. Oddają roczniaki, biorą w leasing nowe i się kręci. I samochodu po wypożyczalni raczej bym nie chciał. Już lepsze demo od dealera z przebiegiem kilku kkm.
W ASO nie da kupić się okazyjnie używki. Jak już znajdzie się jakaś "perełka" w salonie, to pójdzie do znajomych lub znajomych znajomych pracowników, oczywiście po odpowiedniej "marży".
Oczywiście można kupić używki sprawne techniczne, z gwarancją, ale powyżej średniej rynkowej.
Do wzięcia w promocyjnej cenie Tipeł w TiDżecie z LPG :)
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...tml#342c0442c1 :D
Przetarty na parkingu haha i to pierwsze zdjecie jak gdyby nigdy nic haha
O fuck... Grubo.
ciekawe czy kierowca przeżył?
Mozna zadzwonic zapytac :D jak przezyl to pewnie calka byla ;) ale wyklepac sie uda
Witam,
bahamut24 mam do Ciebie prośbę, jak to nie problem czy mógłbyś podać mi wymiary lusterka wewnętrznego (szerokość i wysokość) - masz automatyczne ? Z góry dzięki. Do swojego chce zakupić takie : https://pl.aliexpress.com/item/4-3-S...AbTest=ae803_5
Wielkie dzięki.