AA staje się całkowicie bezużyteczne. Czy jest ktoś kto poradził sobie z tym problemem, bo chyba nie tylko u mnie to występuje?
To jest widok strony w wersji do druku
AA staje się całkowicie bezużyteczne. Czy jest ktoś kto poradził sobie z tym problemem, bo chyba nie tylko u mnie to występuje?
U mnie carplay po kabelku działa bez przerywania.
Mam kabelek ze świecąca końcówka przy wtyku do telefonu i jak jest na gnieździe napięcie to końcówka zawsze swieci. Łatwiej ja znaleźć i wiadomo ze jest zasilanie. Kabel cały czas wpięty w gniazdo.
Tu kupiłem, są wszystkie wersje wtyków: 11,53 zł 27ďź zniżki | MCDODO 90 ° kabel USB do Xiaomi Redmi Huawei Samsung szybkie ładowanie Micro USB typ C kabel do iPhone 12 11 Pro MAX XS XR X 8 7 6
https://a.aliexpress.com/_EwHPVOT
Tyle że problem nie leży raczej w kablu. Chodź przyznam że chciał bym się mylić.
Ja tylko dałem podpowiedz, ze mając taki kabelek podłączony do usb non stop od razu po przekręceniu kluczyka widać, czy jest na usb napięcie czy nie - zapala się końcówka.
Z drugiej strony nie wykluczałbym tak szybko kabla. Sam przerobiłem kilkanaście.
Mój kabel również ma podświetlaną diodę, dlatego widziałem że robi się dyskoteka ( gaśnie, zapala się itd.). Rozwiązanie mojego problemu okazało się banalne proste, posiadam kabel magnetyczny i na końcówce magnetycznej musiały zbierać się jakieś maleńkie opiłki. Gdy wyczyściłem tą część(wydawała się być czysta), wymyłem ipą wszystko zaczęło działać poprawnie. Śmigam tak już 2 tyg i wszystko bangla. Qvadrat dobrze gadał, dzięki za naprowadzenie.
Rozwiązał ktoś problem losowego wyłączania portu USB? Coraz częściej mi się to przytrafia.