Potwierdzam wszystko, tylko spalanie mi wychodzi w Warszawie raczej między 9 a 10 l/100. Na trasie też bliżej 8 niż 7, szczególnie jeśli po autostradzie.
To jest widok strony w wersji do druku
Skoro takie problemy to moze lepiej kupić cos pewnego i klasycznego a nie inwestowac w nowe co jak teraz na warsztatach sie mowi ze to z plastiku
-> Fiatonators85: 500L to bardzo dobre auto, ale warto mieć świadomość, co w trawie piszczy przed zakupem - można wtedy podjąć bardziej świadomą decyzję. Ja mając dzisiejszą wiedzę pewnie zdecydowałbym się na inny silnik w moim aucie (były i takie dostępne z placu, finansowo może bym wydolił). Ale skoro mam to co mam, to mówię jak się sprawuje i tyle.
- Brak regulacji wysokości pasów przednich.
-Brak informacji o włączeniu/wyłączeniu podgrzewania foteli na desce rozdzielczej.
Ostatnio denerwuje mnie nieco sytuacja, gdy wlewam płyn do spryskiwaczy. Nikjak nie da się otworzyć tego korka wlewu, wyciągając sitko do góry, aby zaraz nie zamknęło się do połowy i utrudniało wlew. Niby przy kole jest lejek ale mógłby być to lepiej rozwiązane.
polecam taki składany lejek silikonowy:
Załącznik 34606
A czy ktoś z Was posiada w zestawie narzędzi klucz do odkręcania śrub tylnych lamp, w celu wymiany żarówek??? :lol:
W moim egzemplarzu czasami drga.
2 tygodnie temu wymieniałem żarówke od swiateł stopu. wiec u mnie jest taki klucz :D
Tani badziew Fiata, sam jeżdżę Tipo, to mam jakieś doświadczenie, co to za "samochody".
to po co kupowałeś fiata?
No, przecież nie dlatego, żeby mieć "dobry" samochód. Bo to tani badziew do jeżdżenia za grosze.
to nie marudz teraz :), sprzedaj fiata kup wv z nieudanym TSI to zobaczysz co to znaczy zły silnik , a za grosze to siew jezdzi PRIUSEM na gaz,:lol::cool:
A ile pali Prius na gaz? Bo nie sądzę, by mniej niż moje Tipo.
Ale ja się znakomicie czuję, nie spotkało mnie żadne nieszczęście. Twierdzę tylko, że produkty Fiata to badziew. Sam mam, więc wiem. Z cennika 500 wynika jedynie, że skoro jest moda na crossovery i SUVy, to trzeba klientów kroić. Technika Tipo w cenie Mercedesa klasy C.
Ale ja nie jęczę, tylko piszę, czym jeżdżę. Kupiłem tani badziew, to mam tani badziew, z pełną świadomością. Tanio jeżdżę.
Travi, Temat jest o tym co mnie denerwuje, a nie jakie te Tipo/500L/X jest kiepskie, więc załóż nowy temat i żal się lub ogłoś fanfary na cześć Jaguara lub Ferrari.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jeśli klucze są imbusowe to tak 😀👍🏻Jeszcze nie wymieniałem.