To nie do konca tak. Część (większą) rabatu daje producent.
W moim przypadku (w czerwcu zanim ogłosili noc cudów) 9 tys rabatu dał FCA, diler dał 2,5 tyś rabatu.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
To nie do konca tak. Część (większą) rabatu daje producent.
W moim przypadku (w czerwcu zanim ogłosili noc cudów) 9 tys rabatu dał FCA, diler dał 2,5 tyś rabatu.
Tak jak napisał Szary83 większą część rabatu daje producent. Na fakturze jest dokładnie to wyróżnione. W moim przypadku 85% całości upustu przypadło na FCA.
Dobra Panowie, okazało się, że samochód jest na placu w Tychach. Więc nie jest to wystawka salonowa :-D odnośnie rabatu: s-desing kombi 120 km benzyna: wyceniony wg dilera na 93000 z dodatkami, po rabacie cena końcowa wyszła 71000.
Tak mi się tylko skojarzyło: https://youtu.be/u8hIT8bCZB8
Sorry za złośliwość ;-) Niech fiacik dobrze służy.
No cena rewelacyjna... pozazdraszczam :-)
Samochód już w domu. 300 km za mną. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Kolor jest mega! No ale standardowo brak: osłony chłodnicy, brak wygłuszenia pod schowkiem i brak plastików na zaczepy, które znajdują się z tyłu foteli w bagażniku.
Super. Dawaj fotki.
Noooo Panie to Ci naprawdę udał się zakup. Fajne te 18stki [emoji123] i ten kolor [emoji41]
Oby woził długo i bezawaryjnie.
Lakier, 18-tki i smaczki S-design robią robotę.
Bezproblemowej eksploatacji życzę.
Zauważyliście, teraz czujniki cofania są tylko 3...
jeżeli działają to nie ma znaczenia ile ich jest
No już wcześniej ktoś wrzucał zdjęcie tyłu swojego Tipo i też miał 3
Gratulacje
jak byłem w salonie to zauważyłem, że s-desing miały 3 czujniki a lounge miały 4 czujniki. Ciekawe od czego to zależy. Jeszcze Wam nie pisałem ale jest około 90 samochodów, które miały iść na Niemcy właśnie z takim wyposażeniem. Niemcy podobno ich nie odebrały i teraz salony w Polsce je sprzedają. Ja mam właśnie taki samochód. I jak salon chce dać duży rabat to da tak jak w moim przypadku. Dzwoniłem po innych salonach i te samochody wyceniali dużo drożej.