To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Interfejs do TIPO -
Oooo właśnie o to mi chodziło, "skanuj" - wiedziałem że coś działa w wersji darmowej i pokazuje jak sterowniki widzi w pojeździe, tylko zapomniałem który dokładnie to przycisk. Ale będzie właśnie tak że za pomocą przycisku Skanuj można sprawdzić czy jest jakaś blokada w aucie czy nie ma. Bo jeśli jest to żadnego sterownika/komputera nie odnajdzie, a jak nie ma to pokaże że widzi sterownik silnika, body, ABS, airbag itd.
-
1 załącznik(i)
Potwierdzam sprawdziłem działa F11 SKANUJ
Załącznik 33551
-
Dobrze widzę, że T-Jeta jeszcze nie ma MES?
-
No o to pytałem wcześniej... bo na liście nie ma...
-
To że nie jest zaznaczone T-Jet to nie znaczy ,że nie obsługuje . 1,4 16 V obsługuje T-jeta .Wiem co mówię bo mam . Dla niedowiarków wystarczy uruchomić program w symulacji i zobaczyć ,że są obsługiwane parametry Turbo . Albo odczytać symbol sterownika silnika w samochodzie i porównać Bosch Motronic Me 17.3.0 CF6/EOBD
Zresztą taki sam sterownik ma 500- tka i tam w opisie jest T-jet
-
-
Witam, czy ktoś z was próbował się łączyć z MES interfejsem z Bluetooth lub Wi-Fi? Komuś to działało?
-
Cytat:
Napisał
bumbas
Witam, czy ktoś z was próbował się łączyć z MES interfejsem z Bluetooth lub Wi-Fi? Komuś to działało?
Dlaczegóż miałoby nie zadziałać? Łączę się w ten sposób z dwoma fiaciorami, co prawda nie z Tipo, ale działa. Czy to kabel, WiFi, blue nie ma znaczenia, z Tipo też zadziała.
-
-
Cytat:
Napisał
juri
Akurat z tym, to marne szanse, że soft będzie działał poprawnie. Polecam zakup legalnej licencji.