To jest widok strony w wersji do druku
-
Sedan 2018 nie ma nic, wersja Tipo więc nie płaczę.
-
HB Lounge 2018 jest sznureczek i światełko
-
Teść ma HB pop 2017 i ma linke a nie ma światła
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
SW Easy 2018 brak podświetlenia i linki .Dramat
Że tak powiem problem na miare pekajacych lancuchow rozrzadu przy 20k km w 1.4 tsi... o wszystko mozna bylo podpytac przy zamawianiu auta...
-
Czyli usuwają mało rzucające się w oczy elementy. Tu uszczelka, tam światełko, tam zaślepka i parę euro na samochodzie są do przodu.
Ja mam sedan 2016 Opening Edition Plus (Węgry) i jest wolno opadający schowek z podświetleniem.
-
Mi to rybka. Nawet nie chce mi się schodzić sprawdzać.
-
Cytat:
Napisał
66pawel
..... chyba wolniej to lepiej:confused: a może wypowiedzą się kierowniczki Tipo , jak wolą , szybciej ? czy wolniej ? jak opada , schowek . Pozdrawiam miłego dnia ;-)
Jak potrzebny to działa a jak nie to niech opada szybko bo i po co ma stać? Najważniejsze, że żona nie narzeka:)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
krowka1978
W GP mam bez spowalniacza, w pincecie ze spowalniaczem. Wolę bez spowalniacza, za który robi ręka.
Z tą ręką to jeszcze żart rozumiem (robi się ostro na forum) ale jak chodzi o spowalniacze w GP i 500 to już wyższy poziom abstrakcji.
-
Cytat:
Napisał
chrabol
Czyli usuwają mało rzucające się w oczy elementy. Tu uszczelka, tam światełko, tam zaślepka i parę euro na samochodzie są do przodu.
I to właśnie wku....wia najbardziej .
Gdzieś tam oglądałeś ,a okazuje się że masz wersję zubożałą
-
He, he... Jakiś czas temu niektórzy ekscytowali się tu wyższością hb nad sedanem. Tymczasem mój plebejski sedan pop (produkcja grudzień 2016) ma spowalniacz otwierania schowka, lampkę w schowku, podświetlane gniazdo zapalniczki, osłonę nad chłodnicą, 3 zagłówki z tyłu. Osłona nad nogami pasażera zamontowana gratis w ASO. :-D Dokupiłem tylko dolne uszczelki przednich drzwi (polecam).
Tak w ogóle, tego typu cięcia kosztów na różnych duperelach są mi znane, ale raczej w schyłkowym okresie produkcji modelu....
-
Cytat:
Napisał
kjk
He, he... Jakiś czas temu niektórzy ekscytowali się tu wyżdzością hb nad sedanem. Tymczasem mój plebejski sedan pop (produkcja grudzień 2016) ma spowalniacz otwierania schowka, lampkę w schowku, podświetlane gniazdo zapalniczki, osłonę nad chłodnicą, 3 zagłówki z tyłu. Osłona nad nogami pasażera zamontowana gratis w ASO. :-D Dokupiłem tylko dolne uszczelki przednich drzwi (polecam).
Tak w ogóle, tego typu cięcia kosztów na różnych duperelach są mi znane, ale raczej w schyłkowym okresie produkcji modelu....
Dlaczego polecasz uszczelki przednich drzwi?
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Dlaczego polecasz uszczelki przednich drzwi?
Wyraźnie mniej syfu drogowego dostaje się do wnęk drzwi, zwłaszcza zimą.
-
A wiecie co mnie zaskoczyło??
Mam model 2018, nie mam osłony pasa, nie mam osłony pod schowkiem, nie mam osłonek zaczepów do fotelików z tyłu kanapy, schowek ma oświetlenie i jest powoli opuszczany (nie widzę żadnej linki) i uwaga... MAM uszczelki dolne przednich drzwi :P
-
Cytat:
Napisał
kjk
Wyraźnie mniej syfu drogowego dostaje się do wnęk drzwi, zwłaszcza zimą.
Ale ciszej w kabinie nie jest? Mnie wkurza szum wiatru przy drzwiach przy 110 kmph+
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Ale ciszej w kabinie nie jest? Mnie wkurza szum wiatru przy drzwiach przy 110 kmph+
Podpinam sie pod pytanie.
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Nie wiem. To naprawdę trudno ocenić na ucho, bez uczciwego pomiaru...
-
Bo jest mniej syfu i kurzu na progach od wewnątrz i trochę jeszcze wyciszają drzwi.
-
Cytat:
Napisał
Robs
Bo jest mniej syfu i kurzu na progach od wewnątrz i trochę jeszcze wyciszają drzwi.
Właśnie czy wyciszają bo jednym wyciszają a innym nie. :-) Jak niezauważalnie to nie warto w takim razie.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
A wiecie co mnie zaskoczyło??
Mam model 2018, nie mam osłony pasa, nie mam osłony pod schowkiem, nie mam osłonek zaczepów do fotelików z tyłu kanapy, schowek ma oświetlenie i jest powoli opuszczany (nie widzę żadnej linki) i uwaga... MAM uszczelki dolne przednich drzwi :P
Wersja POP?
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Właśnie czy wyciszają bo jednym wyciszają a innym nie. :-) Jak niezauważalnie to nie warto w takim razie.
To musiałbyś sam ocenić. Jeden nie słyszy różnicy między hifi a głośnikiem w telefonie, a drugi kupuje kable głośnikowe po 1kzł za metr ;-)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Wersja POP?
"lonż"