Czy ktoś przeprogramuje w Ducato światła zwykle na led okolice Wrocławia?
To jest widok strony w wersji do druku
Czy ktoś przeprogramuje w Ducato światła zwykle na led okolice Wrocławia?
Witam. W województwie pomorskim też ogarne Ledy jak i tempomaty itp.
Tomek jak jesteś z Wrocławia proszę o kontakt w sprawie zakodowania led ducato. tel 601 550 550
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Tomek proszę o kontakt we Wrocławiu 601550550
jeżeli jest tutaj ktoś z Wrocka lub okolic co może sprawnie pomóc z zakodowaniu ledów dziennych proszę o kontakt z tel.
Ktoś coś powie na ten temat czy nie ? Bo sama wymiana lamp na ledy i przeprowadzenie konfiguracji nic nie zrobiło aby nie mrygały ;/
Czy zostało zmienione ze ducato ma mieć zwykle lampy. Zrobiłem to w kilku autach i wszędzie działa bez problemu
Mam pytanie czy jest może ktoś z Nowy Targ/Nowy Sącz/Krakow kto zaprogramuje lampy led w ducato 2021r?
Witam serdecznie , trochę odkopię temat. potrzebuje uruchomić światła led( migają, zostały zmienione ze zwykłych na ledy ) uruchomić klime( wszystkie kable podłączone) oraz zaprogramować tempomat , czy jest ktoś z dolnośląskie w stanie pomoc ?
Tomkez czy podlaczyl bys światła full led z 2019r do ducato 2009r?
programem alfaobd ogarniesz zmane lamp na led jak innych parę rzeczy . Mogę pomóc z pomorskiego jak coś
[QUOTE=Gawlik1123 Witam wymieniłem lampy w Ducato ze zwykłych na led i teraz po odpaleniu migają. Co z tym zrobić może ktoś jest w kuj-pom, pomorskie co to ogarnie
Trzeba zmienić kodowanie bsi . W chojnicach pomorskie ogarnę