Jak ciepło to ładnie schodzi, widziałem jak ściągali do montażu haka... zatrzaski nie popękają...
To jest widok strony w wersji do druku
Jak ciepło to ładnie schodzi, widziałem jak ściągali do montażu haka... zatrzaski nie popękają...
https://www.facebook.com/Fiat-Tipo-S...3141772077531/
Co prawda w kombi ale podgląd jakiś będziesz miał. Oczywiście w galerii
Ktoś podpowie, który kabel jest + od świateł cofania :?:
Przy rozmieszczeniu czujników lepiej trzymać się miejsc fabrycznych, czy rozmieścić wg instrukcji od czujników. Fabrycznie jest 60 cm pomiędzy środkowymi, a skrajne i 37 cm od środkowych. Instrukcja sugeruje aby rozstaw pomiędzy środkowymi nie był większy niż 40 cm a skrajne nie więcej niż 30 cm od środkowych. Tylko ten rozstawy z instrukcji wg mnie nie pokryje całej szerokości Tipo i bardziej by pasowały do Pandy niż do Tipo.
Zielono szary
Dzięki :smile:
Aso podlacza się na progu tylnim przynajmniej u mnie
Nie za bardzo rozumiem. Światła cofania są w klapie.
Ciągli kabel wyświetlacza to prościej im było po drodze się wpiąć
Chodzi o lewe drzwi?
Tak koło lewych drzwi
Czujniki założone i podłączone. Wszystko działa, tylko muszę jeszcze dojechać kablem do wyświetlacza w okolice lusterka wstecznego.
Dzięki za informację o kolorze przewodu i sugestie podłączenia + w miejscu tylnych drzwi. Znacznie ułatwiło mi to pracę z instalacją.
Brawo Ty. Nie chcesz wyświetlacza koło słupka przedniego?
Raczej nie. Jak bym miał 10-letni samochód, to pewnie by mi to nie robiło różnicy, ale w rocznym chciałbym aby wyświetlacz był jak najmniej rzucający się w oczy.
Kartonik wyciagnij obie lampki, uszczelkę i spinki na gorze podsufitki i zastosuj kawal druta jako pilot z przystankiem w tylnej lampce. Z przedniej lampki do lusterka jest nawet wyciecie w podsufitce na kabelek.
Chodzi o te spinki z tyłu podsufitki?
Jak włożę od tyłu drut na środku podsufitki, to bez przeszkód dojadę do przedniej lamki?
Słuchaj. Ja ma kabel od rejstratora puszczony od skrzynki bezpieczników w szczelinie koło szyby później koło podsufitki do tego wycięcia w podsufitce
Też tak planuję, że na razie pojeżdżę na samym pikaniu i jak mi to wystarczy, to nie będę montował wyświetlacza.