To jest widok strony w wersji do druku
-
Jedyne plusy na korzyść X to to że obecnie gram na PC na padzie z Xboxa (fifa). Jestem do niego przyzwyczajony. Ale nie jest to wyznacznik, że akurat kupię X.
Konsola PS mi się również bardziej podoba - wizualnie.
Zrobię research jeszcze na sieci :)
Dzięki za wypowiedzi.
-
Jako posiadacz siedmiu konsol polecam PS4 właśnie ze względu na exclusiwy. Na X'a z kolei zawsze są ciut tańsze gry plus wsteczna kompatybilność. Zresztą co byś nie kupił i tak będziesz zadowolony.
-
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Ma ktoś doświadczenie z konsolami do gier ?
Chce kupić pierwszą w życiu (zawsze miałem PC).
Xbox one czy PS4? Może ktoś miał do czynienia z obiema i napisze swoje zdanie :)
Miałem ponad 10 konsol choć na tych ostatnich generacjach już grałem tylko w pracy (żona i dziecko - ostatnia kupiona konsola leży na strychu, nie grałem na niej chyba nawet 5 dni:) Aktualnie powiem tak, że największe tytuły są na obu teraz (nie ma tak, że np dla ISS Pro czy Shenmue się konsole kupowało, może poza Nintendo ale jak byś był fanem Zeldy itp. to byś nie dawał takiego wyboru:) Ja np. pod koniec stanu kawalerskiego grałem już tylko w PES i Fifę (i teraz w pracy też tylko w to w sumie gramy) a różnicy między x i ps-em nie widzę tak naprawdę. Sprawdz co można robić poza graniem bo w ostatniej generacji już na to nie patrzyłem a może coś wymyślili (np. jakiś ogarnięty system smart tv)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Miałem ponad 10 konsol choć na tych ostatnich generacjach już grałem tylko w pracy (żona i dziecko - ostatnia kupiona konsola leży na strychu, nie grałem na niej chyba nawet 5 dni:) Aktualnie powiem tak, że największe tytuły są na obu teraz (nie ma tak, że np dla ISS Pro czy Shenmue się konsole kupowało, może poza Nintendo ale jak byś był fanem Zeldy itp. to byś nie dawał takiego wyboru:) Ja np. pod koniec stanu kawalerskiego grałem już tylko w PES i Fifę (i teraz w pracy też tylko w to w sumie gramy) a różnicy między x i ps-em nie widzę tak naprawdę. Sprawdz co można robić poza graniem bo w ostatniej generacji już na to nie patrzyłem a może coś wymyślili (np. jakiś ogarnięty system smart tv)
Wnioskuję, że jesteś programistą i w robocie macie plac zabaw [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
bohomex3
Jak Ty to robisz, że w wieku 24 lat kupujesz sobie ciśnieniowy ekspres do kawy, a po pięciu latach jeździsz Fiatem Tipo?
o co chodzi w tym pytaniu? (poważnie pytam - że za młody na używki i po 5 latach picia kawy pikawa nie powinna mu wytrzymać?Jakim cudem dożył kupna?)
-
TipoSedan nie przejmuj się jego wpisami. To troll z kompleksami. Na całe szczęście internet ma tylko w tygodniu (pewnie w robocie) także chociaż w weekend można odpocząć od jego wypocin.
Jeszcze pytanko: czy istnieje opcja żeby wpisy jednego z użytkowników nie wyświetlały się u mnie?? Jeżeli nie to proszę Admina a wprowadzenie takiej możliwości :smile: :lol: ;-)
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Wnioskuję, że jesteś programistą i w robocie macie plac zabaw [emoji16]
Tak naprawdę teraz inne korpoludki też mają konsole w robocie - niż demograficzny i takie czasy teraz (a pamiętam bezrobocie 15%).
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Tak naprawdę teraz inne korpoludki też mają konsole w robocie - niż demograficzny i takie czasy teraz (a pamiętam bezrobocie 15%).
Mi to małe bezrobocie pasuje... Firmy się biją o specjalistów [emoji4]
-
-
A ja dzis wyczytałem na forum że bohomex3 Jest trollem. :lol:
-
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
bohomexa zwolnili ? :D
nie wywołuj wilka z lasu :D
-
Tyle postów ad personam, że się obraził...
-
Tacy ludzie się nie obrażają... Oni tym żyją
Ale mam pewne podejrzenia co do jednego nowego użytkownika
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Ale mam pewne podejrzenia co do jednego nowego użytkownika
Pisz który, poobserwuje go chętnie :)
Cytat:
Napisał
IT_spec
bohomexa zwolnili ?
Niestety za bardzo trollował na forum i dostał bana.
-
On weekend nie był aktywny. Jak ban poszedł to bardzo dobrze bo za dużo karmy i nerwów.
-
-
Poznamy od razu po pierwszych 3 wpisach
-
Teraz jeszcze Ja do odstrzału:D