Aby ściągnąć update z serwerów FCA trzeba być teraz zalogowanym niestety. Kicha. Zrobili tak od 30.07.2018.
To jest widok strony w wersji do druku
Aby ściągnąć update z serwerów FCA trzeba być teraz zalogowanym niestety. Kicha. Zrobili tak od 30.07.2018.
ip można zmienić na wybrany kraj -są dodatki do tego do np firefoxa
i czy ktoś ma dostęp do pobrania wersji mojego pojazdu?
Jest to możliwe, ale dla innych pojazdów w sekcji "Radio" w sekcji "Bluethoot / Phone" znajduje się skrzynka radiowa i nie mam ich tutaj, więc muszę ręcznie zmienić stacje na najbliższą częstotliwość i nie zapisuję tu nawet informacji o ruchu. na prośbę Fiata dowiedzieli się, że jest najnowsza wersja i że nie ma z tym nic wspólnego. Dlatego pytam, czy istnieje wersja, aby dowiedzieć się, gdzie jest błąd.
a firmware z fiat qubo nie byłoby? ma to samo radio, co ja.
Dziękuję za twoją radę
Ta aktualizacja jest przeznaczona dla Fiatow 500, 500L, Mito, Giulietta, Ypsilon, Doblo i Ducato (oznaczenia kodowe 250/263/330/312E/312NG/846/636/637/955/940) a Qubo ma chyba 225 wiec nie wiem czy by ci sie udalo wgrac.
Mozesz sprobowac. Jak nie bedzie chcialo przejsc to pokaze ci taki ekran jak na jednym z twoich wczesniejszych postow (Cannot update...).
U mnie tak to wygląda (fw ver. 12....):
1. Nie mogę zmienić na czeski język, bo nie mam. Za to zmieniłem na angielski
Załącznik 33368
2. Wciskam przycisk SETTINGS pod ekranem i mam na ekranie Radio Setup
Załącznik 33370
3. W Radio Setup mam opcje
Załącznik 33369
Rafal _rx - twoje radio jest zupełnie inne niż moje, ma "setting" w prawym górnym rogu zamiast jasności a "Radio setup" brakuje
Czy jeżeli posiadam amerykańską wersję to po wgraniu wskoczy mi język polski ?
Witam ponownie i odświeżam temat!
Czy jest sens aktualizować firmware z wersji 12.xx do tej najnowszej 13.xx???
Witam.
Posiadam radio Uconnect 5' - wersja z HW - F.EU.D2.V22 Radio zostalo przywiezione z Wloch ale mialo cala komunikacje po angielsku.
Uruchomiona aktualizacja przebiegla bez klopotu. Wystapilo jednak ciekawe zjawisko. Juz w trakcie aktualizacji nastapila zmiana jezyka na wloski.
I tu moje pytanie, czy ktos zna sposob na zmiane jezyka. W ustawieniach radia opcja jezyka nie jest aktywna tak ze zmienic nic nie mozna.
Pozdrawiam
Zrobiłem update do radia w wersji USA i wszystko działa OK, troche szybciej się uruchamia, wydaje mi sie że jest ttroche wuecej basów; pozatym nie słyszę różnicy.
Gdzieś widziałem informację, że jest już aktualizacja z końcówką 65. Instalował ktoś?
witam
kupiłem niedawno 500L z 2015, z vin-u uzyskałem taka informacje 1V-1,4-TRB-165CV-LOUNGE-5P.GS.AUTOM.-CAN, czy to oznacza ze auto jest z canady a nie z usa?
z radia odczytałem informacje o software 15.43.00 czy moge wgrać ten update,który Ty wgrałeś i czy jet on nowszy niż ten który posiadam?
witam
kupiłem niedawno 500L z 2015, z vin-u uzyskałem taka informacje 1V-1,4-TRB-165CV-LOUNGE-5P.GS.AUTOM.-CAN, czy to oznacza ze auto jest z canady a nie z usa?
z radia odczytałem informacje o software 15.43.00 czy moge wgrać ten update,który Ty wgrałeś i czy jet on nowszy niż ten który posiadam?