To jest widok strony w wersji do druku
-
Potwierdzam jak Talarsw. POP 2017 w standardzie tarcze tył, pełna elektryka na szybach, rozbudowany komputer z wyświetlaczem TFT. Szkoda że tak okroili bo to przydatne rzeczy są. Gdybym teraz miał wybierać między TipoSW a Fabia Kombi to by Skoda wygrała wyposażeniem.
-
I miałbyś mniejsze auto (b zamiast c)... cóż, najpierw sprawdź jak zmieniły się ceny w szkodzie i co oni odkroili :-) hehe lepsi są, bo po cichu zabrali z silnika jeden cylinder, hahaha
-
JUz nie zamówicie auta z 2019 rok mdelowy .
Zamaowienia są przyjmowane do konca czerwca na Fiata Tipo
Tipo nie bedzie sprzedawny od wrzesnia 2019 na rynku europejskiem
https://autogaleria.pl/nowosci/konie...yszlosc-fiata/
Czy warto kupic tipo tak ale te za 45 tys.zł z LPG bo droższe po 5 latch bedzie nie oplacalne sprzedać bo spadnie do wartosci 15-18 tys.zł tak jak było z Fiatem Linea .
Jak odstawiłem dzisaj do Dilera Fiata moje auto to powiedział mi że nie są przjmowane zamowienia na nowe auta
-
Obsesja jakaś. Po co mamy zamawiać skoro mamy ;-)
-
Cytat:
Napisał
lukasz.zst
no to tipo bedzie moim ostatnim autem od fiata , szkoda (od 1999r tylko fiaty i alfy , przyzwyczajony byłem do tej marki ) , fiat sam się zarżnął w eu w końcu , trzeba w przyszłości bedzie się przesiąść na francuzy
-
Czy szanowni Koledzy nie uważają, że jeżeli info o zaprzestaniu sprzedaży TIPO w Europie się potwierdzą, nie warto wydłużyć maksymalnie gwarancji? Wydaje mi się, że części do tego modelu mogą być w przyszłości w cenie. Czy się mylę? Jestem ciekawy Waszego zdania.
-
Ja gwarancję przedłużę na 5 lat na pewno.nie robię dużych przebiegów więc ie będzie takie drogie.
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
Ja gwarancję przedłużę na 5 lat na pewno.nie robię dużych przebiegów więc ie będzie takie drogie.
90% części tożsamych z innymi fiatami oprócz karoseryjnych itp. A te z kolei cały czas będą w produkcji. No nie przesadzajcie.
-
... i nie zaprzestają sprzedaży w Europie tylko w Eurokołchozie, który nie jest całą Europą...
-
Zobaczycie, auto będzie poszukiwane na rynku wtórnym i będzie trzymało wartość...
-
Cytat:
Napisał
kjk
... i nie zaprzestają sprzedaży w Europie tylko w Eurokołchozie, który nie jest całą Europą...
Czyli co ? W Albanii , Białorusi , Ukrainie , Mołdawii... Niezłe rynki zbytu.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Czyli co ? W Albanii , Białorusi , Ukrainie , Mołdawii... Niezłe rynki zbytu.
A coś z nimi nie tak? Statystycznie trochę biedniejsi, ale np. sama Turcja to 80 milionów luda (no dobra, jest w Europie tylko małym kawałkiem, ale jednak). Do tego nie trzeba się kopać z koniem brukselskim w sprawie emisji zabójczego CO2 i różnych dziwnych systemów, które oczywiście są dla naszego dobra.
A przy okazji, często widuję w mojej okolicy lawety z nowymi samochodami, które jadą w stronę Ukrainy - jest tego niemało, w tym dużo samochodów tzw. "premium"...
-
Cytat:
Napisał
kjk
A coś z nimi nie tak? Statystycznie trochę biedniejsi, ale np. sama Turcja to 80 milionów luda (no dobra, jest w Europie tylko małym kawałkiem, ale jednak).
Poza UE są też najbogatsze kraje Europy przez kolegę "przypadkowo" nie wymienione, czyli Szwajcaria, Norwegia i przede wszystkim Liechtenstein;) Poza Turcją jest np Rosja (tam też sporo ludzi).
-
A nam bliżej turcji niż np. Niemiec. Pkb itp. I moge sobie tylko popatrzec np na Fiata Argo Avventurę itp choć pod kilkoma wzgledami wolalbym to argo od tipo. Podczas gdy u nas punto zostalo ze slabym 1.4 8v w brazylii smiga sobie 1.8. Tipo oprocz slabnacego sentymentu kupilem glownie ze wzgledu na Tjeta i Lpg. Ladnych pare lat posluzy a potem sie zobaczy. Wtedy juz nawet astry pewnie nie bedzie