Niech ktoś wrzuci fotkę bez tego pasa przedniego pod maską.
To jest widok strony w wersji do druku
Niech ktoś wrzuci fotkę bez tego pasa przedniego pod maską.
pewnie beznadziejnie wygląda :(
Tak jak pisałem w innym wątku, turki wiedzieli, że montują samochód dla mnie. Jak będzie coś nie halo to dosięgnie ich gniew Allaha :tongue. Mam wszystkie osłony , wszystkie uszczelki , wszystkie lampki w schowkach i półeczkach , a nawet mam uszczelkę której pewnie nikt z Was nie ma. Pod przednią krawędzią maski. Nie widziałem jej w żadnym Tipo. Czuję się prawie jak VIP :smile:
Chciałem dokupić te uszczelkę ale nie są w stanie jej w katalogu w aso odnalezc, jak nie robisz se jaj to proszę wrzuć foto tej uszczelki zamontowanej w masce bo naprawdę mi zależy aby w te dziury wsadzić te uszczelkę, jak pokaże w aso to może się. Bardziej postarają, chyba ze ktoś tu poratuje numerem części...
A dlaczego miałbym sobie robić jaja ? Turki wiedziały dla kogo samochód robią :smile: Zdjęcie wrzucę za tydzień jak moje Tipo wróci z Włoch.
Nieszczęśliwym "podawaczom" części z ASO , powiedz żeby sprzedawali kartofle na targu , a nie części do samochodu. Nie mogą gamonie znaleść uszczelki...:popupie: Trzy minuty szukania w eper i już każdy może mieć taki wypas jak moj:smile:
FIAT KEYePER
Część z nr kat 52084704 , bardzo dziękować nie musicie :cool:
Jak było marudzenie, że dzięki tej maskownicy silnik uwalony, tak teraz marudzenie, że jej brak :roll:
Dobry człowieku, dziękuje Ci tak troszeczkę, nie za bardzo :-)
Serio serio to wielkie dzięki :-)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jakie marudzenie, po prosu jak w przedszkolu: ooooo a skąd masz, bo ja nie mam.... maaamoooooo, ja chce uszczelkę!!!!!!!
Tak teraz patrzę na eper, bo w końcu mnie nie wywala i widzę ze ta podana uszczelka jeż zlokalizowana w innym miejscu nisz dziury na masce na moim zdjęciu, porównaj, bo wg mnie to nie ta uszczelka chyba... chodzi mi o te przygotowane dziury na krańcu maski nad zderzakiem
W EPER te rysunki poglądowe są niestety słabe. Nie musisz, ale uwierz mi, że to jest właśnie ta uszczelka. Sprzedawałem części do samochodów przez kilkanaście lat i potrafię poruszać się w tych programach. Zamów z tym nr który podałem. Jak będzie zła, odkupię ją od Ciebie. Jak będzie dobra, Ty kupisz mi łyskacza :smile:
Bez tej maskownicy wygląda to jak w grande punto.Ta uszczelka pod maskę u mnie w ASO kosztuje 52 zeta netto.
co do uszczelki - to znowu kod 222 czyli dla aut przeznaczonych na rynek o większym zapyleniu :)
chyba zamówię ową uszczelkę ale najpierw zobacze czy jej czasem nie mam :)
Nie ma potrzeby isc na taki układ, już pare razy podałeś idealnie numerki części... tym razem tez kupię jak piszesz i będzie ok, zawsze jest :-) poza tym taka uszczelka to niedrogi temat pewnie...
Właśnie zamówiłem.We wtorek do odbioru.Cena tak jak pisałem wcześniej 52 zł. netto.
ale to sie robi samemu. nawet widac że dziury nie są zaślepione w masce. ale też zamówie. KOT czekam na info czy masz i czy zamawiać dwie?
Dokładnie jest 13 otworów na spinki takie jak przy uszczelkach pod drzwiami.Kilka sekund roboty.
Zamówiłem i ja :-)
Qrcze, gdyby nie to forum, to bym nie zauważył, że nie mam tej uszczelki. Nie zostaje mi nic jak się tylko :drinkers: