miałem takie przetarcia w hondzie accord. Nic się z tym nie działo. Spokojnie to zostaw.
To jest widok strony w wersji do druku
miałem takie przetarcia w hondzie accord. Nic się z tym nie działo. Spokojnie to zostaw.
a u mnie w doblo to wytarlo do metalu.... polakierowane, przyklejona folia i sie uspokoilo... czyli jak nic polecam folie do zabezpieczania progów, po prostu uszczelka jest twarda :-/
W wielu samochodach jest gdzieś takie miejsce , że uszczelka wyciera lakier. U mnie w AR159 , uszczelka pokrywy bagażnika wyciera błotnik. Wytarte do gołej blachy już trzy lata. Nie koroduje , bo uszczelka cały czas robi swoje :smile: , a że samochód srebrny to nawet nie widać , że to goła blacha;-)
Wniosek taki nie oglądać tylko używać, otwierać, zamykać, jeździć ile się da. Ja uwżam, że fiaty od lat są tak budowane nie piszę tu o 126 i 125p. Mielem kilka m.in cc, sc, punto jedynkę we wszystkich coś się wycierało, pękało, odpryskiwało, ale rdzy nigdy nie widziałem. W punto progi miałem wytarte do gołej blachy i rdzy też nie było . Mam nadzieję, że w tipo będzie podobnie, bo rozwiązania techniczne i montaż podobny i rudej nie będzie.
Myślę, że warto jeszcze na kanał wjechać i tam poobserwować - tam to się pewnie obciera, wyciera i ociera co niemiara :) myślę że Panowie z ASO byliby zadowoleni gdyby z takimi pierdołami latać co 3 dni bo coś nowego znaleźliśmy
PANOWIE POLUŹNIĆ POŚLADKI I CIESZYĆ SIĘ Z NOWEJ ZABAWKI
P.S.
jak bzykacie nową panienkę też zamiast się cieszyć i rozkoszować tym co macie szukacie na jej dupsku rozstępów i psujecie sobie tym wszystko?????
Tomasz jesteś MISTRZ!!!!!!:smile:
Pawełek dla Ciebie all