cena.....
To jest widok strony w wersji do druku
No tak. Tu kasa jest potrzebna...
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
espace to taki kompromis między ceną a wielkością auta. za S-Max'a, Sharana czy Galaxy musiałbym w tym samym roczniku dać sporo więcej a czy byłby lepszy.. ?
ciężko znaleźć dobry egzemplarz z dobrym wyposażeniem
Bez przesady. Nie ma co porownywac s-maxa do espace'a... Jednak ford to lepsza jakosc. Mogę powiedziec z doswiadczenia.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
Nawiązując do espace to poczytaj czy elektryka jest ok. Bo raz zakupiłem nowego mastera i od tej pory jestem wyleczony z renaulta.
To miales jakiegis pecha. Obecnie przerabiam 3go mastera w przeciagu 8lat i w sumie 0 awarii, tyle ze max 150-180tkm i wymiana.
W firmie której pracowałem był Master który zrobił 500 000 km, w większości załadowany na maxa (albo i przeładowany) i jeździ dalej :)
Link do ogłoszenia
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-c...tml#8292888572
Witam
Potencjalnemu kupcowi auta Konrada mogę powiedzieć, że oferowana furka jest godna polecenia. Przede wszystkim pewna historia użytku z poprawionym osprzętem silnika ,a to duży plus. Mała kosmetyka zderzaków i fiacik jak ta lala.
Moja opinia jest taka , bo sam widziałem to auto przy okazji porównania naszych cromek 😉.
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
w zeszłą niedzielę pożegnałem się ze swoją cromą - przejechałem nią ponad 120 tyś, niestety awarii uległa skrzynia automatyczna i auto odjechało na lawecie ale i tak auto w mojej ocenie jest super, obecnie też auto na F - focus:cool:
rocznik 2006 sprzedawałem od grudnia ceną nie będę się "chwalił" bo auto sprzedawane było jako uszkodzone