To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Czyli podsumowując...
Bardzo korzystnie jest kupić auto wstępnie zarejestrowane na dealera zyskując przy tym ogromny rabat oraz dużo lepsze wyposażenie kosztem "bycia" drugim właścicielem auta - wiadomo komuś ten fakt może przeszkadzać - ale nie oszukujmy się przecież na fakturze i tak będzie stan licznika 1-10 km wiec czarno na białym mamy że to nówka nie śmigane (:
:)...w moim i tylko moim przypadku...mialem na fakturze i liczniku 20km przebiegu....i nic ale to nic nie ujmowalo nowemu bez rejstracji aucie ktore stalo obok w salonie....a ze 2-gi wlaciciel w ks.poj....zaplacilem wyjechalem i jezdze i ciesze sie do dzis...
-
Ja kupiłem Fiata już zarejestrowane na dealera. Kupiłem w 01.2018r. a było zarejestrowane 12.2017r. Na mojego Fiata nie były nawet założone tablice rejestracyjne a przebieg wynosił 0km. Pani w salonie po prostu powiedziała że musieli zarejestrować auto żeby mogli dać zniżki i mojego fiata nie obowiązuje podwyżka wraz z nowym rokiem i nowym cennikiem. Dzięki rejestracji są wstanie utrzymać zniżki :)
-
:) no i brawa dla 1-szych a 2-gich wlascicieli :)...w niczym to nie powinno przeszkadzac...
-
Cytat:
Napisał
Misiek1621
Pani w salonie po prostu powiedziała że musieli zarejestrować auto żeby mogli dać zniżki i mojego fiata nie obowiązuje podwyżka wraz z nowym rokiem i nowym cennikiem. Dzięki rejestracji są wstanie utrzymać zniżki
Z opowieści tej pani w salonie wynika, że:
tipo z 2017 mają drożeć?:) (brawo fiat)
albo panią trochę poniosło.
-
-
Mi też jak oglądałem to mowili, że po nowym roku niewiadomo co będzie a teraz jak kupię to rabat itp. No i nie kupiłem jeszcze bo wciąż się waham a cena poszła 1000 zł górę. Handlarzom nigdy nie można ufać. Wysłuchać wrócić do domu przespać się z tym i wtedy decydować ;)
-
Ja jednak też biorę zarejestrowanego na salon. Najpierw miałem kupić używkę do 40 tys. a potem najtańszego tipo za ok 50 tys. Moje wymagania były skromne:
kombi, benzyna oraz klima.
Po lekturze forum stwierdziłem, że jednak warto dopłacić do t-jeta. Trochę poszukałem w necie i w ostateczności biorę:
t-jeta 120km, SW, eazy + jeden pakiet:)+ koło zapasowe+ metalik, za hmm 5tka też jest z przodu:). Wszystko załatwiane przez maila i telefon.
Dopóki nie mam bryki pod blokiem to nie chcę pisać szczegółów, by nie zapeszyć. Myślę, że za tyle, to jest tak dobra oferta, że nie wypadało pytać się o rabat.
Dla przykładu, na stocku najtańszy t-jet golas w kombi za....58 850. Fakt - będę jechał po niego 4h - ale przynajmniej z powrotem - trochę go dotrę:)
-
:) ja po swojego jechalem 450km PKP z 3ma przesiadkami :) plus nocleg i rano byl moj :) i tez wszystko na telefon i meila :)
-
Odebrane... pierwsze 20km przejechane z bananem na twarzy (:
https://images81.fotosik.pl/993/1efd520c471d2b91med.jpg
-
Tak jak mowilem - bedzie pan zadowolony ;-). Gratki
-
Przelecialem caly samochód z latarka i niestety znalazłem ryse ....
https://images81.fotosik.pl/993/9130ca6d8a93a9admed.jpg
https://images82.fotosik.pl/994/550f44778536000bmed.jpg
I tak... z uwagi na ta sytuacje... napisali mi w.umowie ze w którys dzien sie umowie z serwisem dadza mi zastepcze i to profesjonalnie zrobią... doraznie dali tylko zaprawke... za ta sytuacje zaproponowali dodatkowy 3 rok gwarancji... ostatecznie sie zgodziłem... pytanie czy dobrze zrobilem...
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
za ta sytuacje zaproponowali dodatkowy 3 rok gwarancji... ostatecznie sie zgodziłem... pytanie czy dobrze zrobilem...
Moim zdaniem dodatkowy rok gwarancji za takie coś to bardzo dobra oferta. Jeżeli trzymasz samochód na publicznych parkingach to już po pierwszym tygodniu będziesz miał jakieś obicia itp.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Moim zdaniem dodatkowy rok gwarancji za takie coś to bardzo dobra oferta. Jeżeli trzymasz samochód na publicznych parkingach to już po pierwszym tygodniu będziesz miał jakieś obicia itp.
Właśnie dlatego się zgodziłem bo wiem jak wygląda sprawa na parkingu ... to tylko kwestia czasu a rysy wgniotki będą się pojawiać
-
:) IgorRz...gratulacje niech bezpiecznie wozi :) no i dobry wybor z ta gwarancja moim zdaniem :) zadowolenia z jazdy...
-
Kupiłem również taki samochód, zarejestrowany na Dealera tylko dlatego żeby słupki sprzedaży nowych samochodów się zgadzały. Także nic strasznego.
-
Igor, dobrze zrobiłeś :-) szerokości :-)
-
Dzięki koledzy, jakby nie to forum i rozwianie moich wątpliwości to bym pewnie nie kupił fiata ...
-
No to za niedługo będziesz przeklinał, że wszedłeś na to forum ;-)
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Dzięki koledzy, jakby nie to forum i rozwianie moich wątpliwości to bym pewnie nie kupił fiata ...
Jakby ktoś taki jak Ja wcześniej był na tym forum, to bym za cholerę tego badziewia nie kupił :P
-
FiatPrime Twoje auto chyba czuje,że go nie lubisz i odwdzięcza się tym samym :smile: