Leasing? Bo pełna wartość.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
55K plus lpg. Nie wiem czy to wliczają.
W pierwszym roku zapłaciłem w Warcie 1760 zł za maxymalne ubezpieczenie komfort+ z wszystkimi opcjami: szyby, koła, ochrona zniżek, full asistance, NNW+ na 100 tyś zł. Suma ubezpieczenia 48650 zł. Teraz płaciłem za drugi rok i za dokladnie to samo zapłaciłem 2002 zł. Suma ubezpieczenia nadal 48650 zł. Podobno w trzecim roku suma ubezpieczenia jest dokładnie taka sama czyli fakturowa z zakupu.
ja nie mam żadnej szczególnie w AC bo nigdy z tego nie korzystałem - to mój pierwszy rok z AC
Czyli mamy to samo ubezpieczenie, te same parametry na wejście (też nie mam zniżek) tyle że ja zapłaciłem 400 więcej i jeszcze byłem zadowolony... ku.wa
Te 400 zl to może być różnica tylko na samym oc zależna od miejsca rejestracji i parkowania pojazdu, także spoko bo tu mogą być i wiedzę różnice bo i parametrów do wyliczenia oc jest mnóstwo...
Miejsce parkowania/zamieszkania na polisie - Wwa. Nie pytali o zniżki - dealerskie wyszło 1840 zł.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benitez, za 2-gi rok?
no to mi 1831pln wyszlo
jakie kwotowo dostaliście ubezpieczenia na Śląsku (u konkretnego dealera)? w Bytomiu za samochód o wartości katalogowej 57k rzucili mi kwotą przeszło 2,5k. nawet jeśli u dealera jest 3,5 % wartości samochodu, to jest to w okolicach 2k, a to różnica spora
do osób, które brały leasing. wrzuciliście ubezpieczenie w ratę, czy z faktura? która opcja korzystniej wychodziła?
1890 benefia :<
krzyknęli mi ok 1900, jeśli system nie wykaże szkody w jakimś tam czasie przeszłym, w przeciwnym wypadku ok 2200
1890 Benefia pakiet dilerski bez żadnych wcześniejszych zniżek W-wa.