Yhy to o takie " premium " chodziło :)
To jest widok strony w wersji do druku
Yhy to o takie " premium " chodziło :)
Tak, przeciez handlarzyna nie wstawi ci w tym trupie radia z navi premium i ekranem dotykowym za 2,5kzl.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
Tak w Cromie jest Interscope Sound System i wg gra przyzwoicie, oczywiście nie jestem audiofilem.
Nie wszystkie jtd wychodziły z osłoną akumulatora. Nawet w instrukcji jest pokazane dla jtd bez osłony.
Dziwnie skonfigurowany jest ten samochód. I takie dziwnie pofalowane siedzenia na krawędziach.
Navi to też nie jest takie proste wsadzić za zwykłe radio.
Kurcze ile można gadać o 1 aucie i o jakimś deklu :)Dziw bierze..Auto jak auto ma 12 lat także na pewno jest coś do zrobienia i zapewne było malowane jak 99%. A handlarz to sam nie wie co ma za wyposażenie , jak to handlarze może dostał w gratisie te Crome:)
Trzeba pojechać obejrzeć i tyle....a nie wróżyć z foto
Pojechac? Ze Szczecina do Szczucina? Praktycznie przez całą Polskę. Auto z tego ogloszenia nie jest warte aby jechac nawet 10km i je ogladac.
Temat do zamknięcia.
A to raczej rzadkość w Cromach,mial ktoś z was do czynienia z takim audio ?
Jeśli jest subwoofer oryginalnie to jest ten system...
To ja rozpocząłem ten post i już pisałem, że rezygnuję z tego egzemplarza. Ale przy okazji, chciałbym spytać ( na zakończenie posta) co to za wajcha przy siedzeniu którą jedne egzemplarze mają a inne nie.
Załącznik 29913
Podnoszenie i opuszczanie siedziska fotela, tzn. regulacja poziomu tego siedZiska (wyzej, nizej).
Czyli jak tej wajchy nie ma, to nie ma tej regulacji ? :-(
Najprawdopodobniej nie.
Dla ścisłości ta pierwsza wajcha jest od reg nachylenia siedziska a druga od regionu wysokości.
Dzięki dobrzy ludzie za info. Pozdrawiam.