To jest widok strony w wersji do druku
-
To ja tez sie wypowiem, ja mam sedana w wersji lounge z kamera cofania, podlokietnikiem z tylu, regulacja odcinka ledzwiowego i 17'' alufelgach. (te dodatki dla mnie byly must have), zaluje jednej rzeczy mianowicie nie wzialem gniazda zapalniczki w bagazniku co moim zdaniem jest przydatne (na trasy podpinasz lodoweczke i masz chlodne napoje plus jedzonko swierze). Po za tym kamera cofania miodzio (nie mam czujnikow). W regulacje odcinka ledzwiowego warto zainwestowac, mam za soba trasy po 16h jazdy i jak dobrze ustawisz to naprawde mega wygodnie. Duzo mniej zmeczony jest czlowiek jak moze dobrze fotel ustawic sobie. Podłokietnik z przodu tez musi byc zwlaszcza jak sie jedzie autostrada.
-
Cytat:
Napisał
Turbo280
Mowicie ze bieda ale ma wszystko co tak naprawde potrzebne.
Wszystko zależy od indywidualnych wymagań.
-
Cytat:
Napisał
Turbo280
tak naprawde od popa różni sie ręcznymi lusterkami regulacją wysokosci fotela i przyciskiem otwierania na klapie.
Jest jeszcze chrom na grillu, szmata na drzwiach i gąbka na desce rozdzielczej (w luksusowym samochodzie absolutnie niezbędna) :mrgreen: Sam wziąłem popa ze względu na regulację fotela kierowcy - bez tego nie mogłem znaleźć dobrej pozycji za sterami.