To jest widok strony w wersji do druku
-
Mam zamiar to dziś zdjąć bo brakuje mi miejsca w bagażniku, zwłaszcza na wyjazdach kempingowych. Podpowiedz dokładnie jak to zrobić, na co uważać i czy coś połamałeś? Odchylamy oparcia, wyciągamy te 3 spinki co widać od bagażnika ( jakieś uwagi do tego?) i potem co? ciągniemy w kierunku tyłu pojazdu czy w górę?
-
2 załącznik(i)
Dobra ogarnięte. Zysk ok 9 cm na wysokości i ok 9 cm na szerokości progu. Jednym słowem na plus jak komuś zależy na ładowności. Muszę teraz tylko ten filc dokleić do blachy. Najpierw wyjmujemy 3 kołki co je widać od bagażnika. Pamiętajcie że są to kołki i wkład kołka, wyjdzie kołek to jeszcze jego wkład trzeba wyjąć, generalnie proste. Potem pochylić oparcia. Próg należy wyszarpnać ciągnąć prostopadle w górę. Proste nic się nie połamało.
Załącznik 38641Załącznik 38642
-
Szkoda ze ten bagażnik cargo Space nie ma z 15cm głębokości bo bym wrzucił tam dojazdowke. Przy wózku 2w1 z dojazdowka muszę kombinować, przy jeździe wokół komina zostaje w garażu. Uroki lpg.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Wstępny efekt końcowy
Załącznik 38644
-
1 załącznik(i)
Harry, a nie chciałeś na to założyć ładnych plastików?
-
Znam temat bo śledzę już trochę forum. Mi to nie potrzebne. Muszę kupić filc samoprzylepny w rolce bo mi zabrakło i tylko punktowo obkleiłem próg ale już widzę, że filc świetnie się sprawdzi w zamaskowaniu blachy i jej otworów. Będzie nie do poznania.