Nie oto chodzi. na żywo chciałbym pooglądać ten ładny samochód. Piwo jakieś wypić wspólnie, pochwalić się swoim tuptusiem..... i takie tam różne..
Coś się chyba rozrzewniłem przed świętami...........
To jest widok strony w wersji do druku
No to zapraszam do siebie. Wypijemy piwo może dwa może trzy opowiemy o swoich autach i podzielimy się opłatkiem :)
Tomasz to gdzie i kiedy organizujesz klubową wigilię???:lol:
Lokal zawsze się znajdzie. Aby chętni byli
Folia robi robote musze pomyslec nad wdrozeniem u siebie.
bahamut zgadzam się z Toba. Wyglada mega kozacko :) i fajnie
:) no jaaa....zajebioza :)...do tego czerwonego...no bajka :) rewelacja :) hee..ja mam blisko...cos w nowym roku trza pomyslec,zobaczyc na zywca jak to wyglada...sie spotkac i pobajerowac...hmm...ciekawe jak by w moim bezu to wygladalo??...
Ale folie mają różne kolory. Wyobraź sobie beżowa folia z zewnątrz. Też bosko by wyglądało
Panowie
dwa pytania - te osłonki działają jak rolety? da się je zwinąć?
i drugie pytanie - jak mam przyciemniane szyby to jest sens je montować? Pytam bo w sumie jeszcze ciemniej chce mieć w samochodzie:)
Chrabol a jak wyglada jazda z tym tzn czy mozna mieć otwarte okno i normalnie jechać (mam przyciemniane ale to chyba troszke za malo)i zastanawiam sie nad tym cudem
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
O, maja nawet do kombi w ofercie i to razem z tylna szyba...
W HB tylna niezbyt pasuje, trzeba wyginać, ale i tak jestem bardzo zadowolony.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Na pewno nie wypadnie, ale sam zawsze mam włączoną klimę, więc nie jeżdżę z otwartym oknem. To siateczka, więc nie powinno szumieć, ale przy większych prędkościach... Kto wie.
Na pewno nie zasłania światła tak dobrze, jak folia, tylko je rozprasza, dzięki temu słońce nie razi mi dziecka.
Zastanawiałem się nad przyciemnianym szybami, ale przecież jedno nie wyklucza drugiego. Mam nadzieję tylko że są solidne i nie rozlecą się po jednym sezonie bo w porównaniu do tych siateczek na przyssawki trochę kosztują. Poza tym na Twoim aucie fajnie wyglądają, ja mam czarny więc też powinno być ciekawie.
Nareszcie zrobili te zaslonki. Swietna sprawa. Mialem w poprzednim aucie i co ciekawe sedana do ktorego ten zestaw byl drozszy o 100zl niz teraz do mojego sw...
Ja akurat mam mieszane uczucia bo w poprzednim aucie miałem założoną folię i moim zdaniem było bez porównania lepiej pod względem funkcjonalnym i estetycznym. Czy założenie folii wpływa w jakiś sposób na gwarancję? Tylko w związku z obawami o problemy w przypadku napraw gwarancyjnych w obrębie drzwi zdecydowałem się na zakup zasłonek.