To jest widok strony w wersji do druku
-
Nowy kolor tak jak inne: 2400 zł
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ponoć na Żeromskiego w Wwa za 1200 zł robią skórzana tapicerkę z boczkami drzwi i podłokietnikami. Cena pewnie zależy od samochodu i udziwnień kolorystycznych. Dobre opinie maja...
Z jakiegoś rozbitka w przyszłości biksenony i będzie - S-Design [emoji23]
-
Jak odróżnisz część czy jest z rozbitka czy z rozbiórki po kradzieży?
-
Jedziesz na skład i sam wykręcasz ;) bo w internecie to wiadomo ;)
-
Cytat:
Napisał
dramez
Teoretycznie już można zamawiać, choć co ciekawe nie wszystko jest jeszcze jasne.
Np czy nowy szary kolor wymaga dopłaty, a jeśli tak to w jakiej kwocie.
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Nowy kolor tak jak inne: 2400 zł
Nowy szary jest lakierem pastelowym i nie wymaga dopłaty. Natomiast zmieniła się cena za androidauto , jak ja kupowałem było 500 , jest 850. W s-design w standardzie bez dopłaty.
-
Dopłaty wymaga też pakiet Widoczność (1500 zł), poprzednio był od Easy w standardzie.
-
Cytat:
Napisał
Czlowiek
Dopłaty wymaga też pakiet Widoczność (1500 zł), poprzednio był od Easy w standardzie.
Oj chyba nie. Ja w Lounge nie mam w standardzie.
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Oj chyba nie. Ja w Lounge nie mam w standardzie.
Zgadzam się, mam 3 cenniki dla wersji hb. W pierwszym ogólnym jest, następnie nie ma.
-
Cytat:
Napisał
Czlowiek
Nie był w standardzie nawet nawet w Lounge. Kontrolowałem cenniki SW od lutego.
-
Jest w sedanie od wersji Easy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
ŻuczekM
Jest w sedanie od wersji Easy.
???????????????????????
Po pierwsze wątek o HB i SW
Po drugie wątek o wersji S-Design , której nie ma w sedanie.
Po trzecie co jest w sedanie od wersji Easy ? Pakiet widoczność w standardzie bez dopłaty ???
-
Po co komu felgi 18 przy obecnych mocach silnika? Do 120KM to tylko 16 niestety większe już będę zwalniać auto. Ewidentnie brak mocniejszego silnika i obniżonej zawieszenia. S design raczej nie jest skierowany do dziadków więc zawieszenie obniżyć i utwardzic ;)
-
ten pakiet kosztował 1100, wiem bo go zamówiłem...
-
Cytat:
Napisał
giannini
???????????????????????
Po pierwsze wątek o HB i SW
Po drugie wątek o wersji S-Design , której nie ma w sedanie.
Po trzecie co jest w sedanie od wersji Easy ? Pakiet widoczność w standardzie bez dopłaty ???
Po pierwsze i po drugi wątek o HB i SW S- Designe, nie o zwykłych...
Po trzecie kolega dobrze napisał i czego nie zrozumiałeś?? w sedanie od Easy pakiet widoczność za darmo
-
Cytat:
Napisał
dam9an
tylko 16 niestety większe już będę zwalniać auto.
A skad taka teoria? Mozesz to jakos uzasadnic?
-
Cytat:
Napisał
tox88
Po pierwsze i po drugi wątek o HB i SW S- Designe, nie o zwykłych...
Po trzecie kolega dobrze napisał i czego nie zrozumiałeś?? w sedanie od Easy pakiet widoczność za darmo
To najpierw sprawdź razem z kolegą , a później pisz. Pakiet widoczność 1500,- pln. Cennik poniżej w załączeniu.
http://cenniki.fiat.pl/fiat/download...ennik_2017.pdf
-
Cytat:
Napisał
giannini
Nie wiem od ilu dni jest ten cennik(nikt nie siedzi i nie ściąga codziennie cennika). Nowy silnik jest od bodajże dwóch dni w konfiguratorze i pewnie z nim wprowadzono nowy cennik. Natomiast wcześniej pakiet ten był w cenie, sam pod koniec czerwca kupowałem i pakiet widoczność był w cenie. Czyli sedan z tym samym wyposażeniem od czerwca podrożał o 2500 tysiąca ;/.koniec off topu
-
Cytat:
Napisał
giannini
Po co tyle "jadu". Rozumię, iż każdy z nas ma z natury ochotę mieć zawsze rację.
Fiat miesza w cenach od początku, nawet przy zamawianiu auta, cennikiem mogłem sobie... Sprzedawca "jechał" na własnym konfiguratorze i pewne opcje "wyskakiwały" o czy w cenniku nie było słowa.
-
Prawda. Miałem to samo. Najpierw android auto za 500zł, następny dzień już za 800zł.
-
@up
A dopłata do radia DAB z 500 zł na 600 zł. Ceny poszły w górę. Podgrzewacz PTC z 500 zł na 550 Zł nawet Android Car Audio 850 zł