Wszystko jest kwestią ceny. Mówisz tak, bo pewnie zaproponowano Ci 2-3kzł rabatu w porównaniu z nową nówką nieśmiganą. Ale gdybyś dostał 10kzł? Albo 12kzł? Pewnie byłaby trochę inna rozmowa :cool:
To jest widok strony w wersji do druku
Mi zaproponowano właśnie 12k rabatu od nówki więc kto normalny zastanawiałby się nad demo?
kjk może i tak choć nie jestem pewien - ja brałem w kredycie więc dla mnie 2 czy 5k to żadna roznica w racie. Ale rzeczywiście 12k jest to kusząca propozycja
Dokładnie ja dostałem 18 000 zł rabatu na autko, nalatane miało 3200 km, jeżdżę już drugi rok i jest ok. ( tylko w zimę słychać czasami przy zapalaniu metaliczny dźwięk i czasami podskoczyły obroty na luzie). Więc myślę ,że wszystko zależy od szczęścia, nowy też może okazać się lipą.
Ze swojej strony radziłbym poszukać autko zarejestrowane z zerowym przebiegiem (z tego co udało mi się zorientować to w Poznaniu jest kilka takich). Sam jestem w trakcie poszukiwań i dostałem oferte na takie właśnie tipo HB multijet z 18k rabatem...
Ja kupiłem auto z zerowym przebiegiem,zarejestrowane na salon.sw lounge 95km.pakiet tech.felgi 17