bardziej weekend a nie srodek tygodnia. przynajmniej u mnie. Ja w poniedziałek czytaj jutro zaczynam prace po 2 tygodniowym urlopie. Pracuje od 10 do 18 wiec bardzo gowniane godziny pracy
To jest widok strony w wersji do druku
bardziej weekend a nie srodek tygodnia. przynajmniej u mnie. Ja w poniedziałek czytaj jutro zaczynam prace po 2 tygodniowym urlopie. Pracuje od 10 do 18 wiec bardzo gowniane godziny pracy
To może w sobotę?
:) sklaniam sie ku srodzie....mam wolny dzien rano tylko do Gorzowa Wlkp. jade jednosladem i wracam :)...dokladnie tak jak piszesz Semper bialy Tipo tam parkuje kolo Sonaty ale na przeciwko jest kosciol moze to...hmm...sam nie wiem :) drugi bialy Tipo po s-ciu jezdzi na taxi :)...zadnego nie znam...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
:) dokladnie....w srodku tygodnia kazdy ma prace i obowiazki...sobota juz bardziej luzna..za to u mnie pracujaca 8-16 :( jak wiekszosc ustali to ja sie dostosuje :)
Kurcze, jakoś to na 100% dogramy! Jak by nie było spot w przyszłym tygodniu :)
:) no i gitarra :) tyle tylko ze dla przypomnienia Swinoujscie to takie dziwne miasto lezace na wyspach :) 44 :) ale w sumie to na dwóch jest zycie towarzskie :) i aby na ta wyspe bardziej towarzyska sie dostac nalezy przeplynac promem(za darmo)na ktory trzeba odczekac w kolejce 1h lub dluzej :)...lub jechac przez nieznane tereny dawnego ddr :) a jak sie juz dojedzie to...ze jest sezon w pelni miejsc parkingowych nawet tych platnych jest jak na lekarstwo :)....he..he...ale od czego ma sie oswojonego Kota :)....juz on cos wymysli...propozycje mile widziane...
No właśnie lepiej było by uniknąć stania w korkach i szukania miejsc parkingowych więc może umówimy się w jakiejś innej miejscowości która jest blisko Świnoujścia lub na jakieś stacji benzynowej z restauracją???:smile::smile:
W samym Świnoujściu znajdzie się spoko miejsce ;) a żeby korki ominąć, to lepiej przez Niemcy chyba ...
S3 będzie zawalona na 1000%, no ale jak wolicie, my się z Dorką dostosujemy :cool:
A może Wolin? Pewnie jakaś restauracja będzie więc będzie gdzie zaparkować. Nad morze i tak byśmy nie poszli więc może tam?
Oki, tylko na późniejsza godzinę, bo nasz kolega ze Świnoujścia w robocie do 16 jeśli dobrze zrozumiałem.
Paweł, Tobie Wolin też pasi?
Pewnie że mi pasuje ale nie wiem czy na 100% będę:smile:.
:) he...wszystko oki :) tyle tylko ze faktycznie do 16 w pracy ale pozniej na telefonie musze byc na terenie scia :( i poza miasto nie moge sie ruszyc....sorry taka praca :( tak wiec cieszylem sie na mysl o spotkaniu w samym sciu :)...no ale mysle ze cos koledzy pozytywnego wymysla :)...przepraszam ze zrobilem zamieszanie...ale jestem dobrej mysli :)
Arek wersja auta jest najmniej ważna liczy się właściciel:smile::smile:
:) Wolin to dobra alternatywa na spota :)....moze znajde zastepstwo na kilka godzin :)....jutro bede drazyl temat w pracy..
No fajnie by było jak byś mógł wyrwać się na kilka godzin:smile:
:) witam..z zalem i smutkiem zawiadamiam szanowne towarzystwo iz w sobote niestety nie moge sie ruszyc poza scie :( wiec prosze sie nie klopotac i nie jechac na sile do scia jesli nie ma takiej potrzeby...jak to sie mowi ...jutro tez jest dzien :)...czyli inna raza :)...sorry taka praca...ktos nie spi zeby spal ktos :) sledze temat jestem w kontakcie :)
Tomek, Pawel, - montujemy coś w weekend?
Będę od środy w Świnoujściu także Kocie nie ma że nie ma :) spot będzie, spotkamy się ... A foty wkleje!